zoekt een

Longfunctieanalist (bijna) gediplomeerd (24–36 uur)

Spirometrie – bodyplethysmografie - ondersteuning bij inspanningstesten – slaapanalyses. Spreekt jou dat aan? Ben je graag onderdeel van een hecht team van longfunctieanalisten? Lees snel verder!

Jij zorgt voor
  • Zelfstandige uitvoering van diverse onderzoeken, zoals spirometrie, bodyplethysmografie, bepalen van diffusiecapaciteit, histamine provocatietesten, hyperventilatietesten, NO-metingen, 6MWT en arteriepuncties.
  • Ondersteuning bij inspanningstesten bij zowel poliklinische als klinische patiënten.
  • Zelfstandige uitvoering van slaapanalyses ten behoeve van slaaponderzoeken die patiënten hebben gehad in het kader van het zorgpad OSAS (Apnealink, polygrafie en polysomnografie).

Dit doe je samen met
Een team van 6 longfunctieanalisten waarvan 1 in opleiding, een biometrist en een spirometrist. Wij zijn een klein, zelfstandig en hecht team van longfunctieanalisten en werken op de twee locaties van MMC (Veldhoven en Eindhoven).

Als longfunctieanalisten werken wij veel samen met het team van longartsen, OSAS verpleegkundigen en poliklinieksecretaresses. Samen gaan we voor de beste zorg.

Een collega longfunctieanalist, Karin van der Looij, vertelt:
Ben jij de enthousiaste collega die graag zelfstandig werkt en heb je een flexibele instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je voorafgaand aan jouw sollicitatie de sfeer komen proeven op onze afdeling? Maak een afspraak, loop een dag(deel) mee en voel je van harte welkom!”

Dit past bij je als
  • Je een gediplomeerd longfunctieanalist bent. Ook als je bezig bent met de opleiding tot longfunctieanalist (LOI), of de opleiding Biometrie (met afstudeerrichting Klinische Diagnostiek – Longfunctie) nodigen we je uit om te solliciteren.
  • Je zelfstandig kunt werken, initiatief toont en stressbestendig en leergierig bent.
  • Je goede sociale vaardigheden hebt, die je graag inzet in de zorg voor patiënten en samenwerking met collega’s.

Je kiest voor Máxima MC omdat
  • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
  • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
  • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
  • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 50 (maximaal € 4.450,00 bruto per maand op basis van 36 uur) conform de functie laborant functieonderzoek B. Voor kandidaten die in opleiding zijn is vooropleiding van belang om hoogte van aanvangssalaris te bepalen

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan zien we graag jouw reactie, in ieder geval vóór 17 juni, via onderstaande button.

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Mark Seesink, afdelingshoofd Hart Long Sport polikliniek & functieafdeling, via Mark.Seesink@mmc.nl of 040 888 7182.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.
Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Ilse Houben
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Assistent begeleider

Druten
20 - 24 uur
Het Laar

Verzorgende 3-IG (voor de nacht)

Tilburg
Parttime