zoekt een

Psycholoog

Wat ga je doen?
TanteLouise biedt jou als psycholoog veel variatie in je werk met een diversiteit aan doelgroepen en ziektebeelden. Naast dat je je agenda zelf kan indelen, bestaat je werkdag ook nog eens uit diverse, zeer afwisselende werkzaamheden.

Je doet bijvoorbeeld onderzoek naar cognitief functioneren, stemming en gedrag, je geeft individuele (of mediatieve) behandelingen en je adviseert zorgpersoneel (mogelijk ook familie en andere disciplines) hoe cliënten het best te benaderen. Tevens werk je vaak in een multidisciplinair team, waarin je samen met andere disciplines de cliëntenzorg bespreekt en de behandeldoelen evalueert. Het geven van klinische lessen in het kader van deskundigheidsbevordering is eveneens een onderdeel van je werk. Ook heb je als GZ-psycholoog een grote rol in het naleven van de Wet Zorg en Dwang met als doel om zoveel als mogelijk leven in vrijheid te kunnen waarborgen bij cliënten met een dementie.

Naast diagnostiek, behandeling en teambegeleiding ben je als psycholoog nauw betrokken in verschillende werkgroepen en draag je vanuit jouw rol en expertise bij aan vernieuwing in een snel veranderende zorgwereld.

Wie zoeken we?
We zijn bij voorkeur op zoek naar een psycholoog met specialisatie neuropsychologie. Daarnaast ben je in het bezit van de basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van behandeling en (neuro)psychologische diagnostiek bij ouderen binnen de VVT sector.
Verder hecht je belang aan een goede samenwerking en houd je van verbinding met je collega´s, waarbij je graag laagdrempelig met de ander spart. Ook ben je flexibel, (pro)actief en heb je de behoefte om jezelf te ontwikkelen. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, omdat je werkzaam zult zijn in de verschillende locaties van tanteLouise.

Ben je een basispsycholoog en heb je stage- en/of werkervaring in het verpleeghuis, in de revalidatiezorg of in het ziekenhuis? En lijkt het je leuk om meer ervaring op te doen in de ouderenzorg? Dan zien we ook graag jouw reactie tegemoet!

Wat bieden we je?
Als je bij tanteLouise gaat werken, krijg je daar uiteraard het nodige voor terug. Zoals betrokken en gezellige collega's, veel gezellige activiteiten met de vakgroep, flexibiliteit, eigen regie en ruimte voor eigen ontwikkeling.

TanteLouise biedt je daarnaast ook:
  • Een keurig salaris in schaal FWG 60 van de cao VVT (maximaal € 5.593,19 bruto bij een fulltime werkweek, inschaling op basis van je genoten opleidingen en werkervaring).
  • Een solide pensioen en een eindejaarsuitkering in november.
  • Een aanvullende reiskostenvergoeding.
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren.
  • De mogelijkheid om via de organisatie met een leuk financieel voordeel een fiets, een pc of laptop aan te schaffen.
  • Mogelijkheden om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van uiteenlopende opleidingen en cursussen. Zo biedt tanteLouise bijvoorbeeld ook jaarlijks opleidingsplaatsen voor de opleiding tot GZ-psycholoog. Interessant!

… en nog tal van andere personeelsvoorzieningen. Allemaal goed geregeld, dus.

Reageren?
Als je enthousiast bent geworden om als psycholoog bij tanteLouise te werken, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een brief met daarin je CV en je motivatie. We nemen je sollicitatie dan direct in behandeling.

Heb je nog vragen of benieuwd of de ouderenzorg bij je past? Neem dan contact op met Stephanie van Vugt, GZ-psycholoog bij tanteLouise. Je bereikt haar op haar mobiele telefoonnummer 06-13740481.

Contact

Werkenbij tanteLouise
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Ambulant forensisch GZ-psycholoog Uren in overleg diverse ...

Oostrum
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur