zoekt een

Verzorgende IG / Verpleegkundige, Locatie Nieuwe Haven

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG of Verpleegkundige voer je taken uit die passen bij je opleidingsniveau en werk je grootschalig met je team. Je leert de bewoners goed kennen en zorgt met passende aandacht en goede verzorging voor een verbetering van hun welzijn. Je denkt in mogelijkheden in plaats van obstakels en houdt voortdurend de stemming en cognitie van de bewoners in de gaten, eventueel met behulp van zorgtechnologie.

Het werk vereist dat je goed risico's kunt inschatten en kansen ziet. Je maakt gemakkelijk persoonlijk contact met bewoners en werkt ook graag zelfstandig. Door je enthousiasme weet je je collega's te motiveren en inspireren! Samen zorg je voor een gezellige sfeer op de afdeling en draag je met frisse ideeën en een warme persoonlijkheid bij aan een fijn thuis voor de bewoners en een prettige werkomgeving voor jou en je collega's.

Ben jij degene die vernieuwend kan werken in teamverband binnen een traditioneel pand? En kun je risico's goed inschatten en kansen zien? Dan is deze uitdagende baan iets waar je veel passie en energie uit kunt halen.

Wat bieden we je?
Dit heeft tante voor jou in petto:
  • Salaris in FWG 35 of 40 (voor Verzorgenden IG) en FWG 45 (voor Verpleegkundigen) van de CAO VVT. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis, ervaring en genoten opleidingen.
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Zo ook voor de Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie of Somatiek.
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Deze zullen wij voor je aanvragen. Natuurlijk vergoeden wij hiervan de kosten.

Wil je bij ons komen werken?
Leuk! Stuur ons een brief met je CV via onderstaande knop. Tip; vergeet je motivatie niet!

Heb je nog vragen?
Aarzel niet en neem contact op met Lisanne de Heer, Teamleider van De Nieuwe Haven, via het algemene telefoonnummer 0167-52930

Contact

Aimée Janssen-van der Burg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures