zoekt een

Ambulant Begeleider Kind & Gezin

"Kan ik erop vertrouwen dat je er voor me bent, ook als het moeilijk wordt? Help je mij om mijn competenties te vergroten en doelen te behalen? Help je mij zo zelfstandig mogelijk te zijn met wonen, leren en werken?"

Waar ga je werken
Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. 's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We kijken naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Jij gaat werken in het team Ambulant Kind & Jeugd van de regio Rivierenland. Je begeleidt kinderen/jongeren met een ondersteuningsvraag of ouders met opvoedvragen. Als ambulant begeleider werk je nauw samen met de gedragswetenschappers. Hoewel je je functie solo uitvoert kun je uiteraard altijd bij je collega's van het team terecht. Er zijn vaste intervisiemomenten en lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

Wie ga je helpen?
Ieder kind uniek is en komt het beste tot zijn recht binnen zijn eigen gezin, want ouders en kinderen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De opvoeding van een kind met een verstandelijke beperking stelt ouders voor vragen waarbij ze soms professionele hulp kunnen gebruiken. Deze hulp wil 's Heeren Loo graag bieden, het liefst binnen de thuissituatie. Het uitgangspunt is dat de zorg zo dichtbij mogelijk, gewoon mogelijk, kort mogelijk en licht mogelijk wordt ingezet. We richten ons op de mogelijkheden en krachten van ouders en hun kinderen om deze zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Hoe ga je helpen?
Samen met de ouders en het kind/jongere zelf bespreek je wat hun vragen zijn en wat ze willen leren. Je hebt te maken met verschillende problematieken zoals hechtings- en opvoedproblemen. Er kunnen complexe (gezins)situaties voorkomen. Door je kennis van de ontwikkeling van het kind en je ervaring van werken in een gezin ben je in staat de juiste opvoedondersteuning te bieden en ben je een steun voor het kind en het gezin. Ook de sociale omgeving, zoals vrijwilligers, familie en vrienden, wordt nauw betrokken. Daarnaast werk je veel samen met de gedragswetenschappers en externe partijen zoals Jeugdzorg. Zo creëer je een stabiele situatie waarin het kind zich kan ontwikkelen. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënten en collega's!

Ben je in het bezit van een SKJ-registratie of ben je bereid om deze te halen? Wij maken graag kennis met je!

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2821 euro en 3938 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatie procedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Ambulant Begeleider Kind & Gezin?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PlusTeam GR

Generalist PlusTeam

Geldrop
In overleg
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Praktijkondersteuner (POH) Jeugd

Oosterhout
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

stagiaire toegepaste psychologie

Eindhoven
20 - 24 uur