Verpleegkundige Kindzorg MBO/HBO

Dagelijks hebben veel kinderen, ieder kind op zijn eigen manier, zorg nodig. Wij geloven dat goede zorg het verbinden is van de juiste verpleegkundigen aan bijpassende gezinnen. Dat is wat wij doen. Verbinden, verzorgen en ontzorgen. Haal jij energie uit het zorgen voor een zo normaal mogelijke dag voor ‘jouw’ kindje? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw functie
Als verpleegkundige vorm je samen met de andere (kinder)verpleegkundigen het team wat zorgt voor de aan ons verbonden kinderen. Je hebt vaste kinderen waar je voor zorgt. Samen met de casemanager zorg je ervoor dat ouders het gevoel hebben hun kind met een gerust gevoel achter te kunnen laten. Je handelt naar een zorgplan maar kunt deze ook aanpassen wanneer de situatie hierom vraagt. 

Je bent de ideale kandidaat wanneer je beschikt over
·      Een afgeronde opleiding verpleegkunde, minimaal niveau 4;
·      Een BIG registratie;
·      Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;
·      Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Zowel collega’s als de gezinnen waar we voor zorgen kunnen op jou en de door jou verstrekte informatie vertrouwen;
·      Bereidheid om bij te scholen wanneer de situatie er om vraagt;
·      And last but not least, liefde voor zorg!  

Wat levert het je op? 
Kindzorg Brabant heeft als doel goed om te willen gaan met haar werknemers. Zij zijn het belangrijkste onderdeel van een organisatie. De kernwaarden samenwerken, vertrouwen en groeien zijn hierbij voor ons de basis. We organiseren regelmatig leuke bijeenkomsten om te horen wat er speelt in de teams om zo de kwaliteit van onze zorg op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Daarnaast zorgen we voor een goed salaris en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Je kunt je motivatie en cv sturen naar info@kindzorgbrabant.nl. Eerst wat vragen? Bellen mag natuurlijk altijd op telefoonnummer: 06-1617 7848.

Contact

Robbert de Jong
Directeur eigenaar
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

KinderZorg Bijzonder

(Kinder)Verpleegkundige niveau 4 (2 - 28uur)

Zeeland
In overleg
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur