zoekt een

Begeleider dagbesteding en arbeid Sociaal Domein

Maak het verschil
Team Best-Oirschot biedt diverse vormen van ondersteuning aan de inwoners van Best en Oirschot, waarbij ons specialisme ligt in de GGZ zorg. In Best hebben wij een beschermde woonvorm die bestaat uit zowel een groepswoning speciaal ingericht voor ouderen als diverse eenpersoons-appartementen. Daarnaast bieden wij dagbestedingsactiviteiten in de Inloop in Best en in de streekproductenwinkel ´t Bint in Oirschot.

De dagbesteding en inloop in ’t Bint zijn een samenwerkingsverband tussen Land van Oirschot en GGzE.  
Voor inwoners van Best en Oirschot die tijdelijk of langdurig ondersteuning nodig hebben op allerlei levensgebieden, bieden wij gespecialiseerde ambulante woonbegeleiding.

Wij werken vanuit de principes van Herstel Ondersteunende Zorg en zetten ons in om samen met de bewoners en naasten te werken aan herstel. Dit doen we op basis van wederkerigheid en gelijkwaardigheid voor zowel individuen als groepen. Mensgerichte zorg volgens het Planetree gedachtengoed staat binnen GGzE centraal.

Team Best-Oirschot is een zelf-organiserend team waarin collega´s werken met diverse achtergronden. Ons team bestaat uit verpleegkundigen, agogen, helpenden, een kwartiermaker, activiteitenbegeleiders, ervaringswerkers, stagiaires/leerlingen en vrijwilligers.

Jouw toekomstige werkplek en team
Als activiteitenbegeleider werk je in de inloop/dagbesteding van Best en van Oirschot. In Best bevindt onze inloop/dagbesteding zich in Buurthuis Kadans. In Oirschot maakt onze inloop/dagbesteding deel uit van 't Bint, dit is een uniek samenwerkingsverband tussen Land van Oirschot en GGzE.

Per dag komen er tussen de 10 en 30 deelnemers. Zij komen voor een praatje, een spelletje, een hulpvraag, of gewoon een lekkere kop soep of maaltijd. We proberen iedereen in zijn/haar eigen kracht te zetten en (weer) te laten deelnemen aan de maatschappij. Jij staat garant voor een veilige en gezellige plek voor de bezoekers. We verwachten dat je actief meedenkt/deelneemt in het opstellen van het dagbestedings- en groepsaanbod. 
 
Omdat je ook samenwerkt met andere zorgverleners en organisaties is het gewenst dat je makkelijk contact legt en onderhoudt en open staat voor begeleiden van andere doelgroepen. In ons team werk je samen maar tegelijkertijd ook zelfstandig. Het is van belang dat je initiatiefrijk en ondernemend bent. Binnen je functie heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid. Naast de cliëntbegeleiding ben je ook verantwoordelijk voor een aantal neventaken binnen het zelf organiserende team.

Werktijden liggen tussen 8:30-20:00 uur van maandag t/m vrijdag, met af en toe een zaterdag.

Van de 3 werkdagen werk je minimaal 2 dagen in de week op 't Bint in Oirschot, in ieder geval de vrijdag.

Jouw achtergrond
Deze volgende eigenschappen beschrijven jou: zelfstandig werken binnen teamverband – pioniersgeest – reflectief vermogen – mede-verantwoording dragen voor het team en voorkomende werkzaamheden - oplossingsgericht denken en communiceren – creativiteit – ondernemerschap - humor en relativeringsvermogen.

Je bent minimaal in het bezit van een relevante zorgopleiding niveau 4 en staat stevig in je schoenen.

Verder heb je ervaring met groepsprocessen en kun je hier actief op sturen. Bij voorkeur heb je ruime relevante werkervaring in de functie van activiteitenbegeleider.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 40: minimaal € 2387 - maximaal € 3541 op basis van 36 uur.  
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Jannet van Dongen via telefoonnummer 06 51682330 of Inge Savenije via telefoonnummer 06 58754396.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 15 juli 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur