Afdelingsassistent - Magnolia

In welke omgeving ga je werken?
Magnolia is een woonvoorziening voor oudere cliënten op het Zorgpark Voorburg in Vught. Er wonen cliënten met complexe psychiatrische problematiek en veelal ook fysieke beperkingen. Het is een fijne plek om te werken, waar je de cliënt de zorg kunt bieden die hij of zij nodig heeft. Naast complexe psychiatrische problematiek is er soms sprake van cognitieve problematiek, middelen gebruik of PG problematiek. Er wonen 38 cliënten op de afdeling en er wordt gewerkt in twee kernteams. De zorg vindt plaats binnen een 24-uurs setting. Je werkt in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtisten.

Wat ga je doen?
Als afdelingsassistent ben je mede verantwoordelijk voor een optimaal woon-en leefklimaat en het creëren van sfeer en gezelligheid voor bewoners en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden. Hierbij worden bewoners betrokken, begeleid en gestimuleerd, dit geldt zowel voor de algemene ruimtes als voor de eigen slaapkamer. Je werkzaamheden zijn divers. Je neemt de algemene huishoudelijke taken op je. Denk hierbij aan een grote schoonmaakbeurt geven aan de keuken. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles bij levensmiddelen conform HACCP is ook een van je werkzaamheden. Je hebt ook een belangrijke rol in het proces van voeding: je ondersteunt en begeleidt cliënten bij het eten en drinken en het bereiden van maaltijden. Je dekt de tafels en ruimt ze af en stimuleert cliënten hierbij te helpen. Daarnaast verzorg je de inkoop en beheer van voedingsmiddelen, huishoudelijke benodigdheden en het was- en linnengoed en woningtextiel inclusief het herstellen, indien het nodig is, en je ruimt de wasgoed op die vanuit de wasserij komt. Bovendien assisteer je bij het halen en brengen van cliënten binnen Magnolia. Kortom: als afdelingsassistent heb je een belangrijke assisterende rol in het ondersteunen en begeleiden van cliënten!

Wat breng je mee?
  • Je kennis is op vmbo-niveau, eventueel aangevuld met ervaring in het omgaan met de doelgroep.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent sociaal en je kan je goed verwoorden naar cliënten, hun naasten en je collega’s.
  • Je bent oplettend bij het signaleren van bijzonderheden op het gebied van het welbevinden van de cliënt.
  • Je bent behulpzaam en in staat cliënten te stimuleren in hun zelfredzaamheid.

Wat kunnen wij je bieden?
Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Werktijden: Wisselende diensten, ook in de weekenden.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz – FWG 20 (tussen € 2.128 - € 2.737 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
Dienstverband: Het betreft een dienstverband voor 25 uur per week. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar en bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Spreekt deze rol jou aan? Solliciteer dan nu via de "solliciteer hier" button! Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Stel dan je vraag via werken@reiniervanarkel.nl.
Wil je eerst inhoudelijk meer weten? Neem dan contact op met Alet Verhagen (verpleegkundige) via 06 - 23727390.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Contact

Jan Driessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Assistent begeleider

Druten
20 - 24 uur
Het Laar

Verzorgende 3-IG (voor de nacht)

Tilburg
Parttime