zoekt een

Verzorgende IG (oproep)

Ben jij verzorgende 3 (of 3 IG) met affiniteit voor welzijn die open staat voor lichte zorgtaken? En voor 1 uur in de week beschikbaar?

Dan is dit iets voor jou!
Jij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de bewoners zich thuis voelen in de Lindezaal (het restaurant) en dat je voor hen de juiste omgeving creëert die aansluit bij hun behoefte. Iedere bewoner is anders en dat zie jij. Dit thuisgevoel creëren vinden wij erg belangrijk. Om dat te bereiken kijk jij net altijd even iets verder om erachter te komen wat de beste manier is.

Het welzijn van de bewoners staat centraal in deze functie. Je ziet mensen in plaats van bewoners en bent je ervan bewust dat je werkt in hun woonomgeving. Je ziet de verschillen tussen ieder mens en doormiddel van de juiste aandacht, activiteiten, ondersteuning en begeleiding probeer je iedereen zoveel mogelijk in zijn of haar kracht te zetten. Het is belangrijk je hierbij de zelfredzaamheid stimuleert.

Naast je werkzaamheden in de lindezaal waarin je werkzaamheden gericht zijn op het welzijn van bewoners, neem je lichte zorgtaken op en verstrek je de medicatie. Je draagt zorg voor de 3 eetmomenten (ontbijt, middag warme maaltijd en avond souper) voor de bewoners die op dat moment het restaurant bezoeken. Hierbij observeer/ signaleer en rapporteer je je bevindingen.

Locatie de Vloet In het centrum van Oisterwijk ligt al 25 jaar woonzorgcentrum De Vloet. De Vloet is een locatie waar je kunt wonen met somatische en/of psychogeriatrische indicatie, waardoor je niet meer helemaal zelfstandig thuis kunt wonen. Het team op locatie De Vloet bestaat uit circa 220 medewerkers en zo’n 120 vrijwilligers. Naast de zorgappartementen zijn er twee woongroepen specifiek gericht op mensen met een psychogeriatrische indicatie.

Over jou
 • Je bent verzorgende 3 (of 3IG) met affiniteit voor welzijn om bewoners naast verzorging een fijne dag te bieden;
 • Je vind het leuk om in een team samen te werken, je werkt samen met het team facilitair;
 • Je werktijden zijn van 8.00 tot 14.15 of 19.45
 • Je bent een echte aanpakker, energiek en gemotiveerd;
 • Je kent de waarde van zelfredzaamheid, ziet mensen in plaats van cliënten en helpt waar nodig;
 • Je hebt coördinerende, organisatorische en coachende vaardigheden;
 • Binnen Thebe werken we samen en ligt de verantwoordelijkheid binnen de teams. Jij bent dan ook iemand die graag in een team werkt;
 • Je kunt je goed uitdrukken, bent geduldig als bewoners wat meer tijd nodig hebben en je weet mensen te motiveren;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent iemand die graag kennis en kunde deelt en uitdaging ziet in nieuwe ontwikkelingen.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Renske Kuijten (013-5238700)

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures