zoekt een

Gastvrouw / Gastheer | 0 - 28 uur

Ben jij geduldig, zorgzaam en wil je graag iets betekenen voor anderen? Heb je affiniteit met ouderen en ben je flexibel inzetbaar? Kom werken bij Compostella! Je bent van harte welkom!

Wat ga je doen?
Voor onze gezellige, dorpse locatie in Zeeland zijn wij op zoek naar een warme, enthousiaste gastvrouw of gastheer die elke dag zo fijn mogelijk maakt voor onze cliënten. Op deze afdeling wonen in totaal 25 cliënten met een lichte psychogeriatrische en somatische zorgvraag. In de ochtenden en de avonden hebben een aantal bewoners hulp nodig bij de maaltijden. Jij helpt waar nodig en stimuleert om dat te doen wat ze nog wél zelf kunnen. Na de maaltijd ruim je op en zorg je voor een fijne sfeer. Je ondersteunt de bewoners bij de toiletgang. Een kop koffie of thee, een praatje maken, een spelletje doen, voorlezen uit de krant: even échte aandacht geven. Dat is zo fijn voor de bewoners en het zorgt ervoor dat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat! Jij neemt zelf ook initiatief om samen met vrijwilligers, activiteitenbegeleiders en zorgmedewerkers een fijne dag te maken voor de bewoners.

Je wordt echt onderdeel van het zorgteam. We werken met een vast basisrooster dat we onderling afstemmen. Het gaat om diensten tussen ongeveer 08:00 - 14:00 uur en 15:00 - 20:00 uur. Zowel door de week als in het weekend.

Hier ga je werken
Midden in het dorp Zeeland, dicht bij alle voorzieningen en met het wijkcentrum direct op de hoek, ligt Compostella. Hier is de Brabantse gastvrijheid bij binnenkomst direct voelbaar. Iedereen wordt er hartelijk welkom geheten en bezoekers groeten elkaar.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur bij Compostella kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou;
 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 15 of 20: een salaris van minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur. Na het afronden van de training voor Gastvrouw/-heer Plus krijg je een salaris van minimaal € 14,29 en maximaal € 17,71 bruto per uur. Volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.
Daarnaast:
 • Heb je oog voor wat de dag de moeite waard maakt voor cliënten;
 • Ben je geduldig, straal je rust uit en voel je goed aan hoe je iedere bewoner apart het beste kunt benaderen;
 • Ben je eventueel bereid een training te volgen voor Gastvrouw/-heer Plus, waarbij je onder andere leert hoe je mobiele bewoners kunt helpen bij de toiletgang en hoe je verslikken kunt voorkomen;
 • Ben jij erg oplettend en geïnteresseerd in de bewoners en cliënten. Je wilt echt weten hoe het met ze gaat, hoe ze zich voelen en of je iets voor ze kunt betekenen.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Medewerker restaurant

Weert
16 - 24 uur
Joris Zorg

Woonzorgondersteuner - Tregelaar

Oirschot
In overleg