zoekt een

Open sollicitatie - Archipel Eindhoven e.o.

Staat jouw vacature hier niet bij?
Maar heb je de ambitie meer betekenis te geven aan werk?

Wij gaan graag met jou in gesprek om te luisteren naar jouw wensen en amities.


Wat is onze koers?

De uitdagingen die we zien, vragen om daadkrachtige oplossingen. Met behulp van drie strategische thema’s bewijzen we ons als innovatieve zorgaanbieder voor onze cliënten en onderscheiden we ons van onze collega’s. Met deze koers kunnen we hét verschil maken voor onze cliënten. Daarbij hebben we drie speerpunten geformuleerd:

  • We zijn dichtbij en in verbinding;
  • We zijn gespecialiseerd in bijzondere doelgroepen en zorgvragen;
  • We verbeteren en vernieuwen continu.

Dáárom kies je voor Archipel:

Archipel is toonaangevend als het gaat om het beantwoorden van vragen van kwetsbare ouderen en, jonge en oudere, mensen met een ernstige chronische ziekte. We faciliteren de cliënt en zijn mantelzorger, zodat zij, in dialoog, regie kunnen voeren op keuzes die er voor hen toe doen. We volgen de cliënt daar waar hij woont en zo lang hij dit wenst. Dat kan thuis zijn, maar ook op een andere plek waar hij zich prettig voelt. We zijn dynamisch en organiseren in verbinding met anderen. In onze maatschappelijke opdracht hebben we uitstekend oog voor duurzaamheid, innovatie en de veranderende maatschappij. Archipel maakt verschil voor cliënten en medewerkers.


Dit krijg je van ons:

Een afwisselende en uitdagende baan in een fijne en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een hecht team, met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. 


Voel jij je aangesproken?

Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren via de onderstaande link. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met afdeling Werving & Selectie via het telefoonnummer: 040-2654822 of per e-mail: werkenbij@archipelzorggroep.nl.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime