zoekt een

Woonondersteuner - Observatie afdeling - 24 uur - Archipel Landrijt

Wil jij net als ons ervoor zorgen dat onze cliënten in een warme, huiselijke en prettige woonomgeving leven en wonen? Ben jij enthousiast, houd je van samenwerken en weet je ook de rust te bewaren in de omgang met cliënten met psychogeriatrische problematiek? Dan zijn we op zoek naar jou! 

De observatieafdeling Samosplein is bedoeld voor cliënten die een zorgbehoefte hebben die binnen het reguliere verpleeghuis op dit moment niet geboden kan worden. Te denken aan mensen met een fors probleemgedrag of kenmerken van bijzondere psychogeriatrische ziektebeelden. Miranda is contactverpleegkundige op het Samosplein: “Cliënten worden hier geplaatst omdat verwijzers nog niet goed weten en onderzocht worden in welke setting ze het beste passen. Of ze komen met een observatievraag over probleemgedrag. Wij observeren en behandelen cliënten en komen na vijf tot zeven maanden met een advies voor doorplaatsing.” 


Bij Archipel werken, betekent: 

 • Een salaris tussen €2.236,57 - €2.772,02 (FWG 20);
 • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn zo voor de feestdagen!);
 • Collectiviteitskorting bij een van de twee aangesloten zorgverzekeraars; 
 • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor (bij)scholing (via Goodhabitz);
 • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
 • Onderdeel zijn van #TeamArchipel, werken in een fijn team met eigen regie; 
 • Werken vanuit jouw kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. 

Wij zien jouw passie! 

Als woonondersteuner draag je zorg voor een huiselijke en veilige woonomgeving en bevorder je de goede leefsfeer. Jij stimuleert en ondersteunt de client om zo veel mogelijk in regie te blijven in het dagelijks leven en activiteiten die daarbij horen. Je zorgt voor een sfeervol verloop van de maaltijd en voor een warm ontvangst van bewoners en zijn bezoek.  

Dit zie je terug in werkzaamheden als; 

 • Smakelijk en afwisselend koken voor de bewoners; 
 • Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen;  
 • Ondersteund de zorgmedewerkers door bedden op te maken/ kamers netjes te houden; 
 • Het bieden van een dag structuur aan bewoners; 
 • De bewoner stimuleren om samen wat te ondernemen. 

Wij zien jouw ambitie! 

Als woonondersteuner wil jij het verschil maken en sta je voor het echt samen doen. Jij staat stevig in je schoenen en laat je niet uit het veld slaan. Met rust en enthousiasme, die jij van nature in je hebt, en tevens de kennis die je hebt van de doelgroep, weet jij de bewoner te stimuleren. Zie jij dat jullie wel erg veel rommel hebben gemaakt tijdens het bereiden van een maaltijd, dan stroop je je mouwen op en gooi je je lach erin om de woonkamer (eventueel samen met bewoner) weer netjes, schoon en gezellig te maken. Om vervolgens samen nog een kopje koffie te drinken en te luisteren naar zijn of haar verhaal. 


Zie jij jezelf als Woonondersteuner op het Samosplein?  

We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Misschien wil je jouw kennis verdiepen door interessante online trainingen te volgen, wij ondersteunen jou!  

Wij maken graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Enthousiast? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. 

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verpleegkundige oproep VIN - Tilburg

Tilburg
50 - Oproep / flex uur