zoekt een

Verzorgende IG EVV/ Verpleegkundige PG

Wat betekent groei en ontwikkeling voor jou? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij Hof van Hintham geloven wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast heerst er bij ons een fijne sfeer en een familiare cultuur waardoor iedereen zich thuis voelt. 

Kleinschalig, maar groot in wat we bieden 
Bij Hof van Hintham vind je kleinschalige woningen waar bewoners met psychogeriatrische en/of somatisch psychiatrische problematiek wonen. Hier staat persoonlijke aandacht centraal. Een verzorgende IG vertelt: "Ik vind het echt kleinschalig hier, en dat is precies waar ik van hou. Het voelt als familie." En dat merk je in alles. Door de kleinere teams is de communicatie goed en is er een hechte samenwerking met je collega's.

Écht het verschil maken
We waarderen jouw inbreng en ideeën. Heb jij een goed idee? Dan kijken we samen hoe we het kunnen realiseren! We streven ernaar om samen te groeien, waarbij ieders inbreng wordt gewaardeerd. Een plek waar jij jezelf kunt zijn.

Jouw werk
Jij begeleidt en verpleegt bewoners volgens het zorgplan en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg en straalt dit uit naar het netwerk van de bewoners. Je deelt jouw kennis en ervaring graag met anderen en probeert om op jouw beurt ook van anderen te leren. Alles om de zorg voor onze bewoners nóg beter te maken. Daarnaast hopen wij dat je ook leuk vindt om leerlingen en collega’s te coachen.  

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Salaris van minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 per maand (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige;
 • Werken volgens een rooster met wisselende diensten, ook in het weekend en in de avonden.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures