zoekt een

Helpende of Helpende +

Wat betekent écht het verschil maken voor jou? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij Hof van Hintham staat collegialiteit en een fijne werksfeer voorop. En dat merk je, aan de familiare cultuur waardoor iedereen zich thuis voelt.  

Écht het verschil maken 
Bij Hof van Hintham vind je kleine woongroepen waar je als Helpende of Helpende + écht het verschil kunt maken voor onze bewoners. Een verpleegkundige vertelt: "Het voelt hier als één grote familie. We staan voor elkaar klaar en dat maakt het werken hier zo bijzonder" We waarderen jouw inbreng en ideeën. Heb jij een goed idee? Dan kijken we samen hoe we het kunnen realiseren! 
We streven ernaar om samen te groeien, waarbij ieders inbreng wordt gewaardeerd. Een plek waar jij jezelf kunt zijn. 

Jouw werk
Als helpende assisteer en ondersteun je bij ADL activiteiten, met eten en drinken en je stimuleert tot zelfredzaamheid. Je begeleidt bewoners bij hun dag invulling en zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Af en toe verzorg je huishoudelijke taken. Je werkt nauw samen met collega’s van andere disciplines, familieleden en vrijwilligers. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar;
 • Salaris Helpende van minimaal €2.285,77 tot maximaal €2.928,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris Helpende+ van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende of Helpende +;
   
 • Werken volgens rooster met wisselende diensten, ook tijdens het weekend en in de avond.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Vivent

Medewerker Verzorging/ helpende+ Klooster

Rosmalen
24 - 28 uur