Huisarts HCWB

Ben jij een enthousiaste huisarts en wil jij werken in een regio die veel kansen biedt en waar jij een actieve inbreng kan hebben in de regionale organisatie van huisartsenzorg? 

Kom dan werken bij HCWB en verken de vele mogelijkheden als huisarts in onze regio!

Waar ga jij werken?

Huisartsencoöperatie West-Brabant (HCWB) is een coöperatie van 87 huisartsen en haar ketenpartners in de regio westelijk West-Brabant en Tholen. HCWB heeft als doel het ontzorgen van de aangesloten huisartsen en het versterken van de organisatie van de eerstelijnszorg in de regio. Samen met de aangesloten huisartsen zetten wij ons in om kwalitatief goede en betaalbare huisartsenzorg toegankelijk te houden voor de inwoners in onze regio. Tenslotte zou iedereen toegang moeten hebben tot huisartsenzorg! 

Wij zijn een regionale huisartsen organisatie en werken intensief samen met de verschillende partners in de regio, zoals VVT, Welzijn, gemeenten, GGZ, GGD, thuiszorg en het Bravis ziekenhuis (tevens het enige ziekenhuis). Daarnaast is HCWB ook mede-eigenaar van de Coöperatie Huisartsenposten West-Brabant. 

HCWB ondersteunt alle leden in de organisatie en uitvoering van de multidisciplinaire zorgprogramma’s. Daarnaast is er een regionaal Stoppen Met Roken (SMR) programma, het Geïntegreerde Leefstijlinterventie (GLI) en is de ouderenzorg gecontracteerd met beide preferente zorgverzekeraars. Met praktijkmanagement ondersteunen we inmiddels ruim 70% van de aangesloten huisartsen bij hun praktijkorganisatie en bedrijfsvoering. 

Huisartsencoöperatie West-Brabant heeft een enthousiast team dat bestaat uit 34 collega’s. Een team dat bereid is om gezien de dynamische ontwikkelingen een stapje extra te zetten met en voor elkaar. Onze kernwaarden zijn professionaliteit, verbinding, inspireren, ontzorgen en vertrouwen. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze regio kent een grote variatie in praktijkvormen; zo zijn er solopraktijken, duo-praktijken, maatschappen en HOED-en in zowel grotere als kleine gemeenten, in de stad of het buitengebied. Er is dus altijd een geschikte plek die bij jou past!

 

Er zijn meerdere opties mogelijk. Je kunt in dienst treden bij HCWB (hid) en in een of meerdere praktijken aan de slag gaan. Ook waarnemers (zzp) die in onze regio aan de slag willen gaan zijn van harte uitgenodigd om te reageren. Onze ambitie is wel om langer lopende verbindingen tot stand te brengen. 

 

Mocht je je (op termijn) willen vestigen, dan gaan we graag samen met jou op zoek naar een passende praktijk. Ook het opstarten van een 0-praktijk behoort tot de mogelijkheden. Als je wilt kunnen we je vanuit HCWB in dit proces begeleiden.  

Verder HCWB biedt volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en ondersteunen we jou bij het behalen van je accreditatiepunten.

Wie ben jij?

·         Beschikbaar voor 1 of meerdere dagen en fulltime mag zeker ook!

Je hebt belangstelling voor vernieuwingen in de zorg en levert daar met plezier een actieve bijdrage aan.
·         Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Wat bieden wij jou? 

Kom je in loondienst bij HCWB, dan volgen wij de CAO HIDHA. Verder staat een uitgebreid scholingsaanbod tot jouw beschikking en kun je naar wens een beroep doen op individuele ontwikkelsupport via Coachkwartier. 

Voor de andere vormen van samenwerking bieden wij een marktconforme beloning.

 

Meer informatie

Meer weten of solliciteren?

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie neem dan laagdrempelig contact op met Ursula Soffers (Manager Ledenondersteuning) via u.soffers@hcwb.nl of tel. 085 - 488 06 95.

Het navragen van referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Ursula Soffers
Manager Ledenondersteuning
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg