Medewerker regionale bloedafnamedienst

12 - 20 uur
's-Hertogenbosch

Zoek jij een baan in de zorg waarbij je alleen in de ochtend werkt? Ben jij in het bezit van het rijbewijs B en beschik je over een eigen auto? Voor de regionale bloedafnamedienst zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat ga je doen?
Jouw werkdag begint vanuit huis. Je opent de applicatie op je smartphone en rijdt zelfstandig de route met werkzaamheden op prikposten, bij zorginstellingen en bij de patiënten thuis.
Verder:
 • Je verzorgt veilig en efficiënt de afname van bloedmonsters bij patiënten;
 • Je noteert en verwerkt de aanvraag- en patiëntengegevens;
 • Je informeert de patiënt, voert intakegesprekken en verricht diverse werkzaamheden voor monsterverzameling en het verzendklaar maken van het materiaal, dan wel zelf voor transport zorgen volgens voorgeschreven condities;
 • Je bent de schakel tussen patiënt, het laboratorium en de aanvrager;
 • Nadat je de route hebt gereden, kom je naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Je bespreekt dan samen met je collega’s de werkdag en levert de monsters in;
 • Je denkt graag mee over procesoptimalisatie. Toekomstige ontwikkelingen kunnen mogelijk ruimte creëren voor het inzetten van andere technische vaardigheden.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in staat om bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid. Je bent zelfstandig en flexibel. Verder:
 • Je hebt een medische achtergrond met opleidingsniveau mbo 4. Bij voorkeur doktersassistent of verpleegkundige;
 • Je bent flexibel inzetbaar tussen de 12 en 20 uur (je werkt dus 3, 4 of 5 ochtenden van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur. De roosters worden 3 maanden van tevoren bekend gemaakt);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over een eigen auto;
 • Je beschikt over een reanimatie-aantekening of bent bereid om deze te behalen;
 • Heb je ervaring met venapunctie, POCT en bloedafname. Maar beschik je (nog) niet over deze ervaring? Geen probleem! Door middel van het uitgebreide inwerkprogramma leiden wij jou op tot een zelfstandige medewerker regionale bloedafnamedienst.

Waar ga je werken?
Het Laboratorium KCH bestaat uit de polikliniek bloedafname, de regionale bloedafnamedienst en het laboratorium klinische chemie hematologie en de trombosedienst. Binnen het laboratorium wordt klinisch chemisch en hematologisch onderzoek in bloed en andere menselijke lichaamsmaterialen uitgevoerd. De bloedmonsters en andere materialen worden verzameld op de diverse locaties van het JBZ in de regio, in zorginstellingen en bij patiënten thuis.

Wat bieden wij jou?
Een prettige werksfeer waarin autonomie centraal staat. Verder:
 • Inschaling vindt plaats in functiegroep 35 conform CAO ziekenhuizen. Per 1-6-24 bieden wij een salaris van minimaal €2.429,- en maximaal €3.440,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Een jaarcontract met uit zicht op vast dienstverband;
 • Ontvang je van ons een smartphone, een uniform en een tas met alle benodigdheden;
 • Voor dienstreizen krijg je bij gebruik van je eigen auto voor het uitvoeren van je werkzaamheden een vergoeding, welke per gereden kilometer wordt berekend (€ 0,30 bruto per kilometer);
 • Daarnaast ontvang je een KM vergoeding conform CAO ziekenhuizen vanuit het JBZ naar je thuisadres (€0,16 netto per kilometer, welke je fiscaal aan kan laten vullen tot € 0,21 bruto per kilometer);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sara Koster, Unithoofd, op telefoonnummer 06 -22300280. Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiter (Aafje) op telefoonnummer 06 -57304590 of stuur een mail naar werken@jbz.nl.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol.
Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. nderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentie check bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam geweest bent, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Assistent begeleider

Druten
20 - 24 uur
Het Laar

Verzorgende 3-IG (voor de nacht)

Tilburg
Parttime