Chief Information Security Officer

32 – 36 uur
‘s-Hertogenbosch
Medische, Informatie en Communicatie Technologie (MICT)

Een strategische sleutelpositie binnen het JBZ!
Ben jij verbindend, relatiegericht en expert in informatiebeveiliging? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bij Jeroen Bosch Ziekenhuis streven we naar topkwaliteit in patiëntenzorg en bedrijfsprocessen. In een wereld die voortdurend verandert blijven we gefocust op het beveiligen van onze gegevens. We garanderen betrouwbare informatievoorziening en privacybescherming, volgen strikt de NEN 7510-normen. Zo bieden we onze patiënten en betrokkenen de beste zorg en service. Als Chief Information Security Officer (CISO) vervul je een strategische sleutelpositie binnen het JBZ.

Wat ga je doen?
Je ontwikkelt en implementeert strategisch informatiebeveiligingsbeleid in lijn met wet- en regelgeving. Je rapporteert direct aan de Raad van Bestuur over de informatiebeveiliging, resultaten van onderzoeken en controles en de status van geplande acties en maatregelen. Je adviseert over maatregelen, start projecten indien nodig en volgt wet- en regelgeving en trends in informatiebeveiliging op. Dit vertaal je naar praktische toepassingen voor JBZ en begeleidt afdelingen bij de integratie van informatiebeveiliging in hun processen.

Als gedelegeerd opdrachtgever waarborg je informatieveiligheid, continuïteit van informatievoorziening en NEN 7510-certificering. Dit omvat het uitvoeren van risicoanalyses, interne en externe audits, en het implementeren van relevante maatregelen. Je werkt hierbij samen met de Technisch Security Officer. Je fungeert als expert op het gebied van informatiebeveiliging en biedt ondersteuning bij vragen. Daarnaast organiseer en coördineer je interne trainingen en voorlichting voor het personeel. Hiërarchisch ben je gepositioneerd in de afdeling MICT. De afdeling wordt aangestuurd door de Chief Information Officer (CIO).

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een adviseur met een sterk aantoonbare affiniteit in een ziekenhuisorganisatie. Verder;
 • Je hebt ervaring met en kunt denken in kwaliteitssystemen zoals JCI en ISO 9001.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicoanalyse methodes, alsmede van de eerdergenoemde NEN norm.
 • Je bent bekend met de actuele stand van zaken en mogelijkheden van ICT binnen de gezondheidszorg.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een gesprekspartner op strategisch niveau.
 • Je bent daadkrachtig en resultaatgericht, maar met oog voor de relatie en kunt daardoor de schakel zijn tussen de JBZ-medewerker, MICT, RVE-management en RvB.
 • Aantoonbaar WO werk- en denkniveau.
 • In bezit van certificering Certified Information Security Manager (CISM) is een pré.

Wat bieden wij jou?
Je werkt in een vooruitstrevende ziekenhuisorganisatie met volop nieuwe, technologische ontwikkelingen. Het JBZ is een plezierige en technisch uitdagende werkomgeving waar de professionals volop in hun kracht worden gezet. Als Chief Information Security Officer van het JBZ ben je een kartrekker als het gaat om een informatieveilige toekomst van het JBZ. We zijn op zoek naar jouw visie, kennis en verandervermogen. Je komt terecht in een omgeving waar rekening gehouden wordt met jouw wensen. Verder;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Inschaling fwg 65 conform cao ziekenhuizen met een salaris tussen de €4.457,- en € 6.716,- op basis van 36 uur per week (inschaling is op basis van relevante werkervaring);
 • KM vergoeding voor woon-werkverkeer of 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Flexibele werktijden.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark van den Broek, beleidsadviseur kwaliteit en unithoofd bedrijfsondersteuning, op telefoonnummer 06 – 20 60 57 67 of e-mail m.v.d.broek@jbz.nl of met Anouk Horvers, Senior Recruiter, op telefoonnummer 06 – 20 92 36 98.

Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.
De vacature sluit zodra we een passende kandidaat hebben gevonden.

Het sollicitatiegesprek wordt gepland passend in jouw agenda.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

Stichting PSW

Beheerder telefonie en zorgdomotica

Herten
32 - 36 uur
Máxima MC

Functioneel Beheerder EPD (onbepaalde tijd)

Veldhoven
32 - 36 uur
Pantein

Netwerkbeheerder

Beugen
32 - 36 uur