zoekt een

Verzorgende IG Terminale Thuiszorg Nachtdienst

Hoe speel jij tijdens de nachtelijke uren in op de behoeften van je cliënt en hun naasten? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij Vivent speel jij een cruciale rol in de terminale zorg bij cliënten thuis in ons werkgebied.

Jouw toegevoegde waarde in de laatste fase van een leven
Als verzorgende IG in de nachtzorg zorg je voor terminale cliënten. Je geeft hen en hun naasten professionele ondersteuning thuis, waarbij je inspeelt op hun behoeften. Van het assisteren bij eten en drinken tot het verlichten van de zorglast voor familie en mantelzorgers, jouw rol is onmisbaar in het bieden van comfort en het signaleren van veranderingen in de gezondheid van de cliënt. 

Direct en correct handelen in elke situatie
Jouw communicatieve vaardigheden en gevoel voor verantwoordelijkheid maken jou een waardevolle aanvulling op ons team. Je werkt zelfstandig en dan ben jij op je best. Dat moet ook wel omdat je voornamelijk alleen aan het werk bent. Tegelijkertijd ben je ook een teamplayer die maar al te goed weet dat je met teamwork het verschil kunt maken. Jij handelt direct en correct, in elke situatie. Als het nodig is kun je altijd terugvallen op de collega’s van team ongeplande nachtzorg.
De focus op communicatie, collegialiteit, integriteit en samenwerking is van groot belang vanwege de delicate aard van de doelgroep.
Met jouw open houding handel jij bewust. Je verplaatst je volledig in de cliënt en de situatie. Daarbij sluit je aan op de normen en waarden van de cliënt en naasten. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar;
 • Salaris van minimaal €2.399,49 tot maximaal €3.256,53 per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma verzorgende IG;
 • Rijbewijs en auto; 
 • Je werkt uitsluitend ‘s nachts van 23:00uur – 7:00uur.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur