zoekt een

Verpleegkundige Hospice het Baken

Het is een weg die mensen afleggen en ik vind het juist mooi om iemand op die weg te kunnen begeleiden, in een fijne omgeving en met alle zorg en aandacht.
Deze quote is herkenbaar voor jou, want jij voelt je elke keer weer vereerd dat iemand je zo dichtbij laat in een moeilijke periode van het leven van de gast en zijn naasten.

Als verpleegkundige palliatieve zorg ondersteun, verpleeg en verzorg je de gast waar nodig.
Jij sluit aan bij wat belangrijk is voor de gast. Alles draait hierbij om de kwaliteit van leven en sterven.
Ze voelen zich thuis en kunnen eigen keuzes maken over de invulling van de laatste fase van hun leven.

Wat wordt er van je verwacht?
De sfeer van het hospice is huiselijk en professioneel. Aan maximaal 6 gasten bieden wij onze diensten aan.
Jij verleent palliatieve verpleegkundige zorg. Daarbij word je ondersteund door collegas en vrijwilligers. In verband met een wisselend aantal gasten wordt er een hoge mate van zelfstandigheid gevraagd en flexibiliteit ten aanzien van op- en afschalen van diensten. Je vervult coördinerende taken en hebt contact met diverse disciplines binnen en buiten de organisatie. Je werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde. Je werkt volgens de procedures die zijn vastgelegd. Bij alle taken heb je aandacht voor persoonlijke en emotionele aspecten die bij de doelgroep van de palliatieve cliënt en zijn/haar familie/naasten horen.

Wat breng je mee?
Je beschikt over het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, niveau 4 of HBO-V), aangevuld met de opleiding palliatieve zorg. Of je bent bereid binnen afgesproken termijn deze aanvullende opleiding te behalen.

Je weet precies de balans te vinden tussen afstand bewaren en betrokkenheid tonen. Je geeft de gast het thuisgevoel, ditzelfde gevoel ervaren familie en naasten, door de wijze waarop je hen tegemoet treedt. Je hebt een rustige uitstraling en uitstekende kwaliteiten in klantgericht handelen, communiceren, samenwerken, empathie tonen en nauwkeurigheid.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een baan in een hecht en informeel team, op basis van 16 - 20 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 45 (min. € 3.174,- max. € 3.848,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Daarnaast bieden wij ook nog:
  • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Dit is online te volgen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. Leren wanneer het jou uitkomt!
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Maar bovenal een gezellig, professioneel team dat voor elkaar klaar staat.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als verpleegkundige binnen ons hospice en wil je eerst nog meer informatie?
Neem dan contact op Stephanie van Knippenberg, corporate recruiter, 06-15544339

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton!

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg