zoekt een

Kok | 16 uur

Ben jij zelfstandig werkend kok en wil je graag regelmatigheid? Wil je overdag werken in de keuken van een woonzorgcentrum en thuis aanschuiven voor het eten? Solliciteer dan snel en laat in een paar zinnen weten waarom jij geschikt bent voor deze baan!

Dit ga je doen
Wanneer je in de ochtend op je werk komt, ga je aan de slag met de voorbereidingen van de menu’s voor de dag. Wij werken met een menucyclus van 10 weken. Deze recepten zijn zorgvuldig samengesteld door de Menucommissie van BrabantZorg waarbij rekening wordt gehouden met onder andere de richtlijnen voor gezonde voeding en de verschillende seizoenen. De bewoners van Compostella kunnen iedere dag kiezen uit twee verschillende menu’s van drie gangen. Vandaag staat bijvoorbeeld op het menu: Een speklapje met aardappelpuree en boontjes of een zomerse groente lasagne. De warme maaltijd wordt in de middag geserveerd. Een aantal bewoners eet graag gezamenlijk in het restaurant en andere eten liever in hun eigen kamer.

Compostella is een warme, gemoedelijke zorglocatie midden in het dorpse leven van Zeeland. Samen met alle medewerkers, familie en vele enthousiaste vrijwilligers maken wij iedere dag zo fijn mogelijk voor onze bewoners.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor de woensdag en donderdag. Naast deze twee vaste doordeweekse dagen werk je om het weekend op zaterdag en zondag. Je werkdag start om 08:30 en eindigt doorgaans rond 14:30 uur. Op aanvraag kunnen er ook jubileum feestjes of recepties worden gehouden in het restaurant van Compostella. In deze uitzonderlijke gevallen kunnen je werktijden en / of dagen afwijken.

Wil jij dus een leuke en afwisselende baan als kok en ‘s avonds op tijd thuis zijn? Dan maken we graag eens kennis met je!

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. De cultuur bij Compostella kenmerkt zich als warm en behulpzaam. Wij kennen elkaar echt en zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Naast een fijne werkplek binnen een locatie die bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Jij hebt liefde voor lekker en gezond eten en affiniteit met de ouderenzorg. Je bent collegiaal en zoekt een betrouwbare werkgever om je voor langere tijd aan te binden. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Daarnaast;
 • Heb jij een afgeronde opleiding tot zelfwerkend kok op mbo-4 niveau;
 • Heb je kennis gezonde voeding en verschillende diëten;
 • Ben je twee dagen in de week beschikbaar (woensdag en donderdag). Je werkt doordeweeks en om het weekend;
 • Je bent een doorzetter en kunt duidelijk communiceren.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Willem van Nuland, Manager Horeca en Facilitair, 06-10212193.

Recente vacatures

De MARQ

Adviseur inkoop & facilitair

Breda
16 - 24 uur
Prisma

Huishoudelijk medewerker

Oosterhout
16 - 20 uur
Pantein

Huismeester

Beugen
24 - 28 uur