zoekt een

Verpleegkundig Specialist - FACT

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als Ondersteuner Cliëntenraad in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je bent als verpleegkundig specialist werkzaam bij FACT en begeleidt en behandelt mensen met een ernstige psychiatrische problematiek.
 • Je stelt (verpleegkundige) diagnoses en verricht specialistische behandelingen bij cliënten met somatisch- symptoomstoornissen binnen FACT.
 • Voor de opzet en uitvoering van het (voor de cliënt passend) behandel- en herstelplan, draag jij je verantwoordelijkheid;
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn systeem.
 • Je evalueert en rapporteert de voortgang en resultaten aan het multidisciplinair behandelteam.
 • Je draagt met je expertise bij aan de verdere ontwikkeling van FACT.
 • Je werkt als regiebehandelaar.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Team FACT is een enthousiast, open en gemêleerd team. We hebben met elkaar gemeen dat we samen met onze cliënten op zoek willen naar hun krachten en mogelijkheden. Om zo samen met hen de stappen te maken richting herstel. Wij (onder)steunen elkaar in dit proces. Durf jij met ons de uitdaging aan?

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Het vermogen om te reflecteren op eigen handelen.
 • Affiniteit en ervaring met de behandeling van cliënten met somatisch- symptoomstoornissen.
 • Zelfstandigheid om beslissingen te nemen en het vermogen om snel en adequaat te handelen.
 • Goede sociale vaardigheden, creativiteit en gevoel voor humor.
 • Je hecht belang aan het werken binnen een multidisciplinair team en durft daarbinnen eigen verantwoordelijkheid te dragen.
 • Een proactieve werkhouding en organisatorische kwaliteiten.
 • Beschikbaarheid is in overleg.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van verpleegkundig specialist is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Frank Valkenburg, Manager Bedrijfsvoering, tel. 06-51229853.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

A Zorg

HBO- V (toekomstig wijkverpleegkundige)

Eindhoven
28 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundig specialist

Eindhoven
32 - 36 uur
Pantein

Wijkverpleegkundige (Tijdelijk)

Cuijk
28 - 32 uur