zoekt een

(Senior) Technisch Applicatiebeheerder Staf & Bestuur

32-36 uur per week, locatie Etten-Leur

Als technisch applicatiebeheerder beheer je de applicaties die gebruikt worden door de Staf afdelingen binnen Star-shl. Dit zijn een groot aantal applicaties waaronder de financiële en personele applicaties Exact, Proactis en AFAS. De nadruk voor jou ligt echter bij de Atlassian suite, waarin onder andere de Identity Access Management (IAM) applicatie en het ticketsysteem Jira zit. Hiervoor doe je het beheer- en programmeerwerk (o.a. Powershell scripts).

De afdeling ICT en jouw team
De ICT afdeling bestaat uit 55 collega’s. De sfeer binnen de afdeling is informeel, met een goede onderlinge samenwerking. De afdeling bestaat uit twee technische teams (servicedesk en technisch beheer) en vier domeinteams. Deze domeinteams zijn gericht op een specifiek deel van de business en werken volgens de Agile methodiek met twee wekelijkse sprints.

Jij komt te werken in het domeinteam “Staf en Bestuur”. Dit team bestaat uit 3 functioneel beheerders, 2 technisch applicatiebeheerders en een scrummaster.

Wat breng je mee?
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting ICT.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als technisch applicatiebeheerder.
 • Je hebt kennis en ervaring van scripttalen, bij voorkeur met Powershell.
 • Je hebt kennis van databasebeheer.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van Atlassian producten Jira, Confluence en Bitbucket.
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en een proactieve probleemoplossende instelling. Je bent communicatief vaardig, je hebt een resultaatgerichte houding en kunt goed samenwerken.

Wij zorgen ervoor dat je:
 • Een uitdagende functie hebt, binnen een innoverende organisatie, waar we efficiënte werkvormen toepassen.
 • Veel verschillende technologieën, zowel in house als Cloud hosting.
 • Goed ingewerkt wordt en onze organisatie snel leert kennen.
 • Werktijden flexibel in te delen zijn. We werken 36 uur per week, thuiswerken (max. 2 dagen) behoort tot de mogelijkheden.
 • Een salaris ontvangt conform CAO-Ziekenhuizen schaal 50/55 (indeling afhankelijk van kennis/ervaring), vakantiegeld (8,33%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Doorgroeimogelijkheden
Naast een goed salaris bieden we ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een uitgebreide elektronische leeromgeving en onderscheiden we ons door de opleidings- en trainingsmogelijkheden die we bieden. We hebben aandacht voor jouw ontwikkeling, je hebt de ruimte om door te groeien in de diepte of in de breedte. Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat je wil.

Daarom werken al ruim 1300 collega’s bij ons:
Star-shl is toonaangevend op het gebied van medische- en laboratorium diagnostiek in Zuidwest Nederland. Elke dag werken we samen aan betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. We hebben het grootste en modernste laboratorium van Nederland waar we onderzoeken doen op het gebied van klinische chemie, medische microbiologie en pathologie. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan bloedafname locaties en een breed portfolio aan onderzoeken en ondersteunende diensten.

Je bent hartelijk welkom!
Wil je meer informatie over deze vacature en/of onze organisatie? Bel of app met:
 • Aad Mostert, Afdelingshoofd ICT via 06-13596157 of
 • Maurice den Hartog, interim Recruiter ICT via 06-46700806

Direct solliciteren, klik op onderstaande button ‘Solliciteer’ en we nemen snel contact met je op!

Acquisitie t.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Let op voor deze vacature is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist.

Recente vacatures

Stichting PSW

Beheerder telefonie en zorgdomotica

Herten
32 - 36 uur
Máxima MC

Functioneel Beheerder EPD (onbepaalde tijd)

Veldhoven
32 - 36 uur
Pantein

Netwerkbeheerder

Beugen
32 - 36 uur