zoekt een

Verzorgende IG (Somatiek)

Ben jij een gedreven verzorgende IG? Heeft het werken met complexe somatische zorgvragers jouw voorkeur? Zijn kwaliteit van zorg, welzijn van bewoners en zelfredzaamheid jouw prioriteiten?

Dan is dit iets voor jou!
Locatie Haga
Team B is op zoek naar een nieuwe collega, de uren zijn in overleg!
Als verzorgende IG binnen Haga op afdeling B, waar 16 bewoners wonen, krijg je te maken met verschillende ziektebeelden en soms complexe casuïstiek. De zorgvraag van de bewoners heeft in de basis een somatische grondslag, maar de grote diversiteit en verscheidenheid aan zorgbehoeften maken dat geen enkele dag hetzelfde is!

Haga is een kleinschalige woonzorg-locatie van Thebe waar het 'dorpse gevoel' nog merkbaar is. Ondanks de kleinschaligheid zijn de werkzaamheden afwisselend en krijg je te maken met een breed scala aan zorgbehoeften.

Ons doel is om zorg te bieden die zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van ieder individu (persoonsgerichte zorg). Waarbij het ‘thuis’ gevoel voor zowel de bewoners als hun naasten centraal staat.

Jouw werkdag
De dag begint met een Haga brede ‘dagstart’. Tijdens deze dagstart wordt met elkaar besproken wat er speelt en welke acties noodzakelijk zijn. Gezamenlijk worden de prioriteiten voor die dag bepaald. Je werkt volgens ‘De Bedoeling’ waarin zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners centraal staan. Samen (zorgmedewerkers en netwerk van de bewoner) stemmen we de zorg af op de individuele behoefte, en dat kan wisselend zijn.
Als Verzorgende IG werk je vanuit jouw expertise, waarbij wij het sociale aspect net zo belangrijk vinden. Jij bent het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt voor de bewoners. Daarnaast behoren o.a. het begeleiden van activiteiten en het begeleiden van leerlingen tot jouw takenpakket.

Binnen team Haga is, naast aandacht voor de bewoners, ook veel aandacht voor jou en jouw (ontwikkel)behoeften.

Over jou
 • Je bent graag bezig met complexe casuïstiek.
 • Je draagt bij aan een goede organisatie van zorg op jouw afdeling en denkt mee over passende en persoonsgerichte zorg.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
 • Je bent betrokken, initiatiefrijk, flexibel en denkt in mogelijkheden.
 • Een brede interesse en affiniteit (inzetbaar op meerdere doelgroepen) is een pré.
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG.
 • Mocht je EVV taken uitvoeren dan zul je ingeschaald worden in FWG 40.

Heb je interesse en wil je graag eerst eens meelopen met de zorg? Geen probleem! Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we jouw behoeften en de mogelijkheden die Haga biedt samen verkennen.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.502,58. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Bel naar Magdalena Kaluzynska- Drozdek (Kwaliteitsverpleegkundige) via telnr. 06-22844734.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures