zoekt een

Verzorgende IG of EVV De Taling

Groei als Verzorgende IG door naar EVV binnen Van Neynsel

Hier zorg jij voor

Jij bent als eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV) dé spil tussen bewoners en hun omgeving. Het welbevinden van bewoners is jouw uitgangspunt. Voor je collega’s ben je een aanspreekpunt en een vraagbaak, samen met hen als zorgteam stel je de zorgleefplannen op, houd je ze actueel en werk je mee in de dagelijkse zorgverlening. Jij hebt de coördinatie over de zorg van een bewoner, ook op psycho-sociaal gebied. Je betrekt het netwerk van de bewoner, zoals familie en vrienden, zoveel mogelijk hierbij. Zij kennen de bewoner natuurlijk het allerbeste en zijn van groot belang voor hem of haar. Ook voor praktische zaken weet jij hen goed te vinden.    

Binnen De Taling word je volop uitgedaagd met verpleegtechnische handelingen. Het zijn 90 zorgappartementen met een somatische zorgvraag (vaak in combinatie met een vorm van PG). Door de zorgzwaarte heb je collega zorgondersteuners die taken zoals de dagelijkse adl, bedden verschonen, een boterhammetje klaarzetten en andere taken waar hij of zij jou bij kan helpen, ondersteunt. Samen vorm je een fijn team dat de individuele wensen van een bewoner vooropstelt, waarbij de glimlach van een bewoner het mooiste resultaat is. 

Doorgroeien naar EVV’er?

Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied. Mocht je als verzorgende IG nog niet vaardig zijn op het gebied van EVV taken, dan laten we je daar graag in mee groeien om uiteindelijk als EVV’er binnen de Taling actief te zijn. Van Neynsel heeft een goed ontwikkelde academie waar leren en ontwikkelen voorop staat.   

Hier werk jij

Binnen De Taling zijn er 90 zorgappartementen voor voornamelijk mensen met complexe somatische zorgvragen. Het is een dynamisch, levendig huis waarbij je werkt in diverse routes verdeeld over de beide torens. Binnen De Taling word je volop uitgedaagd met verpleegtechnische handelingen. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied.   

Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur. 

Dit ben jij

Jij hebt een mbo-diploma verzorgende IG en/of maatschappelijke zorg op niveau 3 én/of het certificaat EVV-er op zak. Verder:  

ben jij een echte regelneef en maak je gemakkelijk contact met mensen; 
heb je oog voor wat echt van belang is voor de bewoner; 
kom je met ideeën en pak je zelfstandig taken op. 
Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten. 

Dit bieden wij

Je krijgt meteen een vast contract (met een proeftijd van 2 maanden) voor 24 tot 36 uur per week (naar wens in te vullen).  

Als Verzorgende IG is je salaris ingeschaald in FWG 35 en daarmee minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). 

  • Als EVV’er is je salaris ingeschaald in FWG 40 en daarmee minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). 
  • kun je via Van Neynsel Academie verschillende interne opleidingen en trainingen volgen;
  • kun je met je individueel ontwikkelingsbudget (IOB) bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • krijg je in november een eindejaarsuitkering van 8,33% (13de maand) en 8% vakantiegeld in mei;
  • kun je gebruikmaken van fiscaal voordeel bij de aanschaf van bijvoorbeeld een smartphone, Bol.com-bon, fiets, weekendje weg of de contributie van een fitnessabonnement.

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 35 (verzorgende IG) of functiegroep 40 (EVVér). Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging gepland van 2,5% voor oktober 2024. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 28 juli 2024.

Solliciteren is heel eenvoudig en binnen 3 minuten geregeld. Gebruik hiervoor de knop ‘Solliciteer direct’.

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  • teamcoach Saskia Fasting
  • 06 – 21 34 31 39
  • s.fasting@vanneynsel.nl

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA

De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst

Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Jose de Groot
Wijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur