zoekt een

Verzorgende IG de Taling

“Werken in de zorg, dat is werken met je hart. Ik wil het leven van ouderen die zorg nodig hebben zo prettig mogelijk maken. Daarom ben ik zo’n negen jaar geleden bij De Taling in Den Bosch begonnen en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin.”

Bart van der Mijden, verzorgende IG

Hier zorg jij voor

Je begeleidt bewoners die vanwege hun fysieke problemen niet meer thuis kunnen wonen. Per dienst (je werkt overdag of ’s avonds) verzorg je zes tot acht bewoners. Natuurlijk is jouw werk veel meer dan zorgen. Persoonlijke aandacht, daar draait het om. Je leert de bewoners goed kennen, bouwt snel een band met ze op en bent er voor hen als ze hun verhaal kwijt willen. Wat je baan extra afwisselend en uitdagend maakt: geen bewoner is hetzelfde. Je verzorgt vooral ouderen met somatische klachten, maar er wonen bij ons ook jongere mensen met bijvoorbeeld hersenletsel. Sommige mensen hebben beginnende dementie. En het aantal bewoners met een psychiatrische achtergrond, bijvoorbeeld gedragsproblematiek, neemt toe.  

Bart zei het hierboven al: wat je baan ook leuk maakt, is het fijne team waarin je terechtkomt. Je werkt nauw samen met zo’n twintig verzorgenden, helpenden en verpleegkundigen. Elke dag is een ander teamlid de dagverantwoordelijke die de taken verdeelt en de anderen aanstuurt. Ook jij kunt – als je dat wilt – die rol op je nemen. Verder werk je veel samen met andere disciplines. Denk aan specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten en de kwaliteitsverpleegkundige. Kun je je voorstellen hoe leerzaam dat is? 

Hier werk jij

Je werkt op locatie De Taling, midden in de levendige wijk Den Bosch-West. Veel van de mensen die je verzorgt zijn geboren en getogen in deze wijk. Je komt terecht in een heel divers team: wij vormen een mooie mix van verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende leeftijden en ervaring. Maar allemaal hebben we een collegiale instelling. We ondersteunen elkaar waar het kan. Ook fijn: we communiceren open met elkaar. Je kunt dus alles zeggen en delen wat er op je hart ligt.  

Dit ben jij

Je hebt een mbo 3-diploma verzorgende IG en hart voor de zorg voor ouderen. Verder:  

 • ben je niet bang om te handelen en vind je het een uitdaging te werken in een dynamische omgeving;  
 • stimuleer je de zelfredzaamheid van onze cliënten en kijk je hoe je deze kunt vergroten;  
 • neem je actief deel aan het team. Jij laat jezelf horen en denkt mee over bepaalde casussen;
 • daarnaast sta je open voor feedback van je collega’s en kun je die zelf ook geven;
 • heb je oog voor de behoeften en verlangens van onze cliënten. Zij voelen zich op hun gemak bij jou én kunnen op je rekenen.

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.  

Dit bieden wij

Je krijgt meteen een vast contract met een proeftijd van 2 maanden. Hoeveel je werkt, overleg je met je leidinggevende. Je salaris is minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Verder:  

 • een vast contract met een proeftijd van 2 maanden;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in november (13e maand) en 8% vakantiegeld in mei;
 • veel invloed op jouw rooster zodat jouw werk bij je leven past;
 • een individueel ontwikkelingsbudget (IOB) waarmee je kunt bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • belastingvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een telefoon, fiets of een weekendje weg;
 • toegang tot de Van Neynsel Academie voor interne opleidingen en trainingen.

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 35. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging gepland van 2,5% voor oktober 2024. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 28 juli 2024.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

 • Wijkmanager José de Groot
 • 06 - 21 61 36 79
 • j.de.groot-beekwilder@vanneynsel.nl

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA

De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst

Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Jose de Groot
Wijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG (intramuraal)

Teteringen
0 - 36 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur