zoekt een

Ambulant begeleider regio 's-Hertogenbosch

Help jij onze cliënten weer een bestaan op te bouwen? Als Ambulant begeleider bij impegno ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het begeleidingstraject van (jong)volwassenen met psychische en/of psychiatrische hulpvragen. We stimuleren onze cliënten zoveel mogelijk om zelf problemen aan te pakken in hun leven, zodat ze weer zelfstandig verder kunnen. impegno is een platte organisatie waarbij je de vrijheid hebt om zelf je agenda in te delen en wordt gestimuleerd om out of the box te denken. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie? Lees dan snel verder!

Organisatie
impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en specialistische begeleiding GGZ volwassenen. impegno biedt jou een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. We dagen je uit om jezelf via interne trainingen verder te ontwikkelen. Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de goede zorg voor onze cliënten. Je krijgt veel autonomie, iets wat zeer gewaardeerd wordt door collega’s. Wij werken vanuit de volgende kernwaarden:
 • Toegankelijkheid: impegno is een toegankelijke zorginstelling. Toegankelijk voor de cliënt, maar niet in de laatste plaats ook voor elkaar als collega’s.
 • Lef en doortastendheid: impegno is een zorginstelling met lef. We doen wat nodig is en gaan vaak door, waar anderen stoppen. We hebben echte doorzetters in huis, die net een stapje verder durven te gaan.
 • Oprechte verbinding: impegno is in verbinding op verschillende niveaus. In verbinding met elkaar als collega’s, in verbinding met de verschillende bedrijfsonderdelen, in verbinding met de cliënt en in verbinding met ketenpartners.
 • Deze kernwaarden zie je terug in hoe wij ons werk doen en dat merk je in de omgang met elkaar als collega’s.

Aanbod
Als Ambulant begeleider heb je een uitdagende en afwisselende functie met veel persoonlijke vrijheid. We werken in kleine, zelfsturende teams waar je stem telt. Hoewel je individualistisch werkt, heb je altijd het team waarop je kan terugvallen. Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou. Dat doen we door ons in te zetten voor jouw werkgeluk met:
 • Een brutosalaris schaal 45 (op basis van de CAO GGZ) o.b.v. 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering over je bruto jaarloon;
 • Bovenop de 144 wettelijke vakantie-uren ontvang je ook 22 bovenwettelijke vakantie-uren én 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
 • Tijdelijk arbeidscontract met hierna zicht op een vast contract;
 • Bij impegno vinden we het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen. We bieden daarom verschillende trainingen aan.

Taken en verantwoordelijkheden
Als Ambulant begeleider bij impegno werk je met mensen met een meervoudige of complexe psychische of psychiatrische problematiek. Je start het traject met het opstellen van een begeleidingsplan. Hierbij houd je rekening met de hulpvraag, behoeften en eigenschappen van de cliënt. Hiervoor is het van belang dat je de cliënten goed leert kennen en ook een vertrouwde omgeving creëert. Na het opstellen van een begeleidingsplan, bied je ondersteuning aan onze cliënt tijdens het volgen hiervan. Je werkt nauw samen met externe organisaties, waarbij jouw kennis van de sociale lokale markt goed van pas komt. Je hebt de vrijheid om de begeleiding naar eigen inzicht vorm te geven en kan dit in samenspraak met de teamcoördinator verder bepalen. Als Ambulant begeleider maak je onderdeel uit van een zelfsturend team. Je woont teambijeenkomsten bij. Doordat je lokaal werkt, raak je ook steeds meer onderdeel van je eigen wijk/regio.

Criteria
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto/scooter/fiets);
 • Je hebt een afgeronde, gerelateerde zorgopleiding hbo-niveau, bijv. Social Work;
 • Er zal een VOG opgevraagd worden;
 • Je woont binnen de straal van maximaal 20 km t.o.v. de werkomgeving (regio 's-Hertogenbosch).

Competenties en vaardigheden
Als Ambulant begeleider kan je goed zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel durft out of the box te denken en vindt het leuk mee te bouwen aan de ontwikkeling van onze mooie organisatie. Verder ben jij:
 • Communicatief sterk en kan je makkelijk contact maken met cliënten;
 • Minimaal 2 jaar werkzaam met cliënten met meervoudige en/of complexe psychische en/of psychiatrische problematiek;
 • In het bezit van goede sociale vaardigheden, zoals motiveren, corrigeren en creëren van draagvlak;
 • Doortastend. Je doet wat nodig is en gaat door waar anderen stoppen. Door jou gaan mensen weer mogelijkheden zien in hun eigen ontwikkeling

Contact

Simon Tan-A-Kiam
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jados

Ambulant Begeleider autisme

Breda
16 - 28 uur
MEE West-Brabant

CJG Jeugdprofessional

Breda
28 - 36 uur
Stichting PSW

Vacature begeleider C Heikei Haelen

Haelen
28 - 32 uur