zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider Woonlocaties

Zoek jij als (Persoonlijk) Begeleider een werkplek binnen een woonlocatie waarbij je je inzet voor een goed leven van mensen met een verstandelijke beperking? Solliciteer en wij zoeken de woonlocatie die het best bij JOU past!

Hier ga je werken

Binnen SDW zijn er in de regio Roosendaal en omstreken diverse woonlocaties waar cliënten in een groep wonen of zelfstandiger in een appartement of studio. Er wordt zorg en ondersteuning aangeboden voor mensen met een (licht) verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking en aan mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). 
Onze woonlocaties bevinden zich in Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Halsteren, Wouw, Rucphen, Hoogerheide, Oud Gastel, Oudenbosch en Dinteloord. Elke locatie heeft een uniek karakter! Vanuit jouw wensen, kwaliteiten en ontwikkelwensen kijken we naar de woonlocatie die het best bij JOU past. Wij vinden jouw geluk namelijk net zo belangrijk als het geluk van onze cliënten. Heb je al een voorkeur voor een locatie? Geen probleem, laat het ons weten! 


Waar staan we voor binnen SDW?
‘Leven zoals jij dat wilt‘. SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand bij leven, leren, werken, wonen en vrije tijd in West-Brabant. Een goed leven voor de cliënt, maar ook goed werk voor de medewerker en een gezonde organisatie zijn de doelstellingen van SDW. Wil jij een bijdrage leveren aan deze doelen? Welkom!

Dit ga je doen

Als Begeleider bij SDW ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van zorgplannen, waarbij je ondersteuning biedt die aansluit op de behoeften, competenties en persoonlijkheid van de bewoner. 

De werkzaamheden zijn verschillend per locatie. Denk aan persoonlijke verzorging, begeleiding in het huishouden (zelfredzaamheid stimuleren), organiseren van groepsactiviteiten, het verbeteren van de sociale en emotionele vaardigheden, het aanbrengen van structuur, begeleiding bij afspraken met behandelaren of het toedienen van medicatie. De begeleiding is altijd gericht op de individuele leerdoelen van de persoon met wie je werkt. Je staat ervoor open om verschillende diensten te werken, wat afhankelijk is van de locatie waar je gaat werken.

Als Persoonlijk Begeleider ga je nog een stap verder en ben je het eerste aanspreekpunt voor meerdere bewoners en zijn/haar netwerk in de vorm van het persoonlijk begeleiderschap. 

Samen met de bewoner en vertegenwoordigers ontwikkel je realistische zorgplannen en coördineer je de uitvoering en eventuele aanpassingen. Je bent actief betrokken bij het samenwerken met het netwerk en andere zorgverleners, zowel binnen als buiten SDW, en coördineert tevens taken van de begeleiders.

Dit breng je mee

 • Een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4.
 • Je bent goed in analyseren, kunt snel schakelen en houdt van organiseren.
 • Je denkt in mogelijkheden, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een stabiele factor voor onze cliënten en collega’s.
 • Je neemt je werk serieus, maar werkt met een lach én brengt een portie positieve energie mee.
 • Je houdt van samenwerken en geeft je mening. Met jouw ervaring én frisse blik draag je bij aan een optimale bewonerszorg en de ontwikkeling van een zelfverantwoordelijk team.

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • Er zijn genoeg mogelijkheden binnen de woonlocaties van SDW. Samen kijken we naar de locatie die het best bij JOU past. We kijken daarin naar functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.
 • Direct een vast dienstverband, omdat wij geloven in jouw kwaliteiten.
 • Naast een vakantietoeslag van 8% ook een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Jouw talenten worden gezien en eigen inbreng wordt gewaardeerd!
 • Doorgroeimogelijkheden binnen SDW, als jij daarvoor open staat en het passend is.
 • Als Begeleider word je ingeschaald in salarisschaal 35, met een salaris tussen de € 2.627 en € 3.360. Als Persoonlijk Begeleider zit je in salarisschaal 40, met een salaris tussen de € 2.617 en € 3.606.

Heb je interesse?

Solliciteer viua de knop 'solliciteer direct'. We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en op welke manier jij kunt bijdragen aan een 'goed leven' voor onze bewoners.

Heb je op voorhand vragen? Neem dan zeker telefonisch of per mail contact op met Diana Giljam (Unitmanager), via 06-10608029 / diana.bolluijt@sdwzorg.nl

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Stulp 6-8

Veldhoven
32 - 36 uur
SDW

Persoonlijk Begeleider SDWerkt

Roosendaal
20 - 24 uur