Opleidingsplaats tot Verzorgende IG

De functie:

De Reinier Academie van Reinier van Arkel biedt twee opleidingsplaatsen aan per augustus 2024 tot verzorgende IG – niveau 3. Als je start vanuit de opleidingsplaats tot Verzorgende IG ga je aan de slag binnen Magnolia en vervolgens breder binnen de ouderenpsychiatrie binnen Reinier van Arkel.

Magnolia is een wooncentrum voor volwassenen/ouderen vanaf 55 jaar die intensieve 24-uurszorg nodig hebben. De behandeling en begeleiding richten zich op het behoud van stabilisatie en vaardigheden en het waarborgen van een kwalitatief goed leven, waarbij welzijn en gelukkig leven en wonen op de voorgrond staan. Er is veel aandacht voor gezondheid en een gezonde levensstijl. Magnolia is een nieuw gebouw uit 2012 en ligt op het Zorgpark Voorburg in Vught. Het gebouw wordt gezien als een ‘wijk met 98 kleine huisjes’. Binnen Magnolia wonen cliënten met complexe psychiatrische problematiek en veelal ook fysieke beperkingen. Het is een fijne plek om te werken, waar je de cliënt de zorg kunt bieden die hij of zij nodig heeft. Naast complexe psychiatrische problematiek is er soms sprake van cognitieve problematiek, middelen gebruik of pg-problematiek. Er wonen 38 cliënten op de afdeling en er wordt gewerkt in twee kernteams. De zorg vindt plaats binnen een 24-uurs setting. Je werkt als ANIOS in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtisten. Na inzet binnen Magnolia zal je overstappen naar een andere plek binnen de ouderenpsychiatrie binnen Reinier van Arkel.

Wie zoeken we?
We zoeken enthousiaste, ambitieuze mensen die passie hebben voor zorg. Iemand die ambitie heeft om zich binnen Reinier van Arkel te ontwikkelen tot een verzorgende IG, met als voorkeur het specialistische GGZ als werkveld.

Wat kunnen wij je bieden?
  • Een tijdelijke leerarbeidsovereenkomst.
  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.
  • Bij een leerarbeidsovereenkomst werk je afhankelijk van de leer- werkplek onregelmatige diensten en elke leerjaar een andere werkplek.

TOELATINGSEISEN
Om in te kunnen stromen in de opleiding heb je nodig:
  • een vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg;
  • of een mbo-diploma niveau 2;
  • of een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4;
  • of van vwo 3 naar vwo 4.

Meer weten en solliciteren

Meer weten
Neem bij vragen over deze opleidingsplaatsen contact op met Alet Verhagen (Trainee Manager), bereikbaar via: 06-23727390 of met Paul van Manen (Recruiter), bereikbaar via: 06-20631295.

Solliciteren
Interesse? Leuk! Stuur dan je CV en korte motivatie in via de "solliciteer hier" button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Contact

Jacqueline Brokkaar
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg