zoekt een

Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie

Je ideeën en kennis over anders werken in de zorg overbrengen en zorgteams motiveren en ontwikkelen? Het kan wél als gespecialiseerd verpleegkundige psychiatrie bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Je houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
De casuïstieken binnen de ouderenzorg worden complexer. Onbegrepen gedrag, voortkomend uit psychogeriatrische en psychiatrische ziektebeelden, komt met steeds meer regelmaat voor op de afdelingen. Als gespecialiseerd verpleegkundige psychiatrie heb jij jezelf verdiept in dit onbegrepen gedrag. Jij bekijkt de gehele context omtrent het gedrag van de client, staat in nauw contact met de psycholoog en probeert het onbegrepen gedrag te verduidelijken naar de collega's.

Jij bent als gespecialiseerd verpleegkundige psychiatrie de ondersteunende factor voor jouw collega’s. Met jouw visie en inzicht in het gedrag van mensen, weet jij zowel je collega’s, als ook de omgeving te ondersteunen en begeleiden wanneer zij te maken krijgen met complex gedrag. Je observeert de contactmomenten met de cliënten en geeft advies hierover. Hierdoor kun je ook op tijd signaleren wanneer er extra ondersteuning nodig zou zijn.

Daarnaast zorg je voor klinische lessen over diverse onderwerpen rondom onbegrepen gedrag, zowel preventief als op basis van concrete casussen. Hiermee draag je actief bij aan de kennisontwikkeling op locatie. Uiteraard doe je dit op een laagdrempelige manier, waarbij collega’s ruimte voelen om alles te vragen!

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van zorg in de toekomst en visie op toekomstbestendige zorg. Je bent je bewust van de maatschappelijke opgave die voor ons ligt en bent in staat dit over te brengen naar het team, cliënten en hun naasten. Door je ontdekkingen te delen en anderen te enthousiasmeren, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Zo breng jij organisatie en je collega’s in beweging. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Oosterheem is één van de 26 zorglocaties van Mijzo. Een ruim en moderne zorglocatie, aan de rand van Oosterhout. De locatie bestaat uit 128 appartementen (verdeeld over 4 afdelingen) en biedt diverse faciliteiten zoals een sfeervol restaurant.

De meeste cliënten hebben een psychogeriatrisch ziektebeeld zoals dementie.

De teams zijn ambitieus, zelf organiserend en nieuwsgierig. Je doet het samen en deze gezamenlijke verantwoordelijkheid is voelbaar. Er wordt met lef ontdekt en geëxperimenteerd. Ook jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd en er is aandacht voor jouw wensen en vitaliteit.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een opleiding tot Hbo-verpleegkundige en BIG-geregistreerd
 • Aantoonbaar gespecialiseerd binnen de psychiatrie, of bereid hier een opleiding voor te gaan volgen
 • Vertrouwd met de doelgroep en in staat jouw boodschap over te brengen
 • Het visitekaartje van Oosterheem en Mijzo
 • Een sterke verbinder en niet bang om kritisch te zijn
 • In het bezit van goede verbale en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden
 • Digitaal vaardig en betrouwbaar met vertrouwelijke (cliënt)informatie
 • Bovenal een fijne collega en een kartrekker

En wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract voor 24 tot 32 uur, met een rooster passend bij jouw persoonlijke situatie. De situatie kan zich voordoen dat er in de onregelmatige diensten (avonden/weekenden) beroep op je wordt gedaan, wanneer ondersteuning voor de cliënt of collega’s hierin gewenst is
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 50 (max. € 4.370,94 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Fijne collega’s, een hecht team en een prettige werksfeer
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie.
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Myreen Minnaar, teammanager zorg & welzijn, op 0646252806.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor meer Mijzo op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Contact

Myreen Minnaar
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg