zoekt een

Manager OK

Jij bent de drijvende kracht achter het soepel draaien van onze operatiekamers - van strategie tot uitvoering! Als manager geef je leiding aan een team van 6 fte, inclusief 2 afdelingsmanagers en stuur je indirect nog eens zo’n 120 medewerkers aan, waaronder operatieassistenten, verpleegkundigen, anesthesie, CSA en logistiek medewerkers. Ons huidige operatiecomplex bestaat uit 7 operatiekamers, 2 poliklinische behandelkamers en een oogkamer. Met daarbij uitbreidingsvraagstukken in de nabije toekomst.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van kwalitatieve zorg, efficiënt personeels- en capaciteitsmanagement, budgetbeheer en het naleven van jaarplandoelstellingen. Je optimaliseert processen en capaciteiten. Daarbij draag je bij aan de afdelingsontwikkeling en ontwikkel je beleid. Met een bedrijfsmatige en procesmatige benadering als manager van de operatiekamer, streef je ernaar om processen te stroomlijnen en de kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Tevens ben je betrokken bij zowel interne als externe samenwerkingen en geef je lopende samenwerkingen in regionaal verband verder vorm.

De afdeling
De OK bestaat uit de volgende teams: OK chirurgie & logistiek, OK anesthesie & recovery, CSA en POS/bureau opname.

Wat breng je mee?
Als gepassioneerde en resultaatgerichte professional ben je gefocust op het oplossen van uitdagende vraagstukken. Jouw ondernemende en klantgerichte visie stelt je in staat om veranderingsprocessen in de organisatie vorm te geven en teams daarin mee te nemen.

Hoe ziet je profiel er bijvoorbeeld uit?
  • Met een (zorg)opleiding op WO-niveau en meer dan vijf jaar ervaring in soortgelijke functie(s), beschik je over de nodige expertise in project- en verandermanagement.
  • Wellicht loop je aan tegen stroperigheid en veranderingen die jaren in beslag nemen. Of mis je vrijheid en ruimte voor ondernemerschap.
  • Een bedrijfskundig talent, WO opgeleid, met werkervaring in de zakelijke dienstverlening of hospitality en mis je zingeving en zoek je een job in de gezondheidszorg. Voor deze job zoeken we een (tactisch) manager die effectief kan omgaan met verschillende specialisten en grote projecten. Jouw transparante communicatiestijl, empathisch vermogen en hands-on mentaliteit stellen je in staat om constructief bij te dragen aan het succes van de afdeling. Je bent daarbij daadkrachtig en in staat om jouw standpunten helder en overtuigend te communiceren, zelfs wanneer hier niet expliciet om gevraagd wordt.

Kortom, je durft keuzes te maken en op te volgen. Daarnaast draag je ook actief bij aan een positieve en innovatieve werkomgeving.

Herken jij je hierin of zit jouw profiel hier ergens tussenin? Dan hebben wij mogelijk een baan die bij jou past.

Wat bieden wij je?
  • Een leuke en uitdagende baan voor 36 per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen. Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als manager OK, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Mieke Martens, manager bedrijfsvoering, bereikbaar via telefoonnummer 040-286 4851. Voor vragen betreffende de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 0611652357.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór maandag 24 juni 2024 via de sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Mieke Martens.

De eerste gesprekken plannen we graag in overleg met jou.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Capaciteitsmanager

Uden
36 - 40 uur
Dichterbij

Secretaresse Raad van Bestuur in Gennep

Gennep
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Senior adviseur Kwaliteit & Veiligheid

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur