zoekt een

Verzorgende IG (nachtdienst)

Vanwege uitbreiding van ons nachtteam zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij de Verzorgende IG die graag in de nacht werkt?

Dan is dit iets voor jou!
Als Verzorgende IG binnen Thebe Ruitersbos werk je in de nachtdienst met een unieke doelgroep; vooral mensen met een psychogeriatrisch ziektebeeld, daarnaast nog mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte en mensen met psychosociale problematiek. Je ziet het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die past bij de behoefte. Ben jij de schakel, die in ons team, in de nacht een belangrijke bijdrage aan onze zorg wil leveren?

Wij vinden het belangrijk dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee blijven doen in de samenleving. Sinds september 2020 is Thebe Ruitersbos een dementievriendelijk huis. Dit betekent wonen binnen een veilige en vertrouwde omgeving zonder gesloten afdelingen. Mensen met vergeetachtigheid of dementie kunnen zo mee blijven doen in de samenleving. Bewoners met dementie hebben een grote behoefte aan herkenbaarheid en vertrouwdheid. Huiselijkheid en geborgenheid staan voorop en we zorgen voor veel positieve prikkels, zoals leuke activiteiten die herinneren aan vroeger.

Over jou
 • Je hebt een diploma voor Verzorgende IG.
 • Je bent op zoek naar een baan voor gemiddeld 20 uur per week.
 • De werktijden zijn van 23.00 uur en 07.00 uur.
 • Je bent betrokken met een warm hart en staat klaar om anderen te helpen.
 • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken en mee te bouwen aan de ontwikkelingen van het team.
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Sylvie Bruurs, coördinator zorgteams, telefoonnummer 06-53 81 09 06.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur