zoekt een

Helpende Somatiek Valkenhof

Helpende (plus) Valkenhof Somatiek

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. Een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als helpende zorg en welzijn voor!

Kun jij je dankbaarder werk voorstellen? In overleg met jou gaan we kijken naar wensen en mogelijkheden rondom uren, het rooster, diensten en locatie.

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit 'keigoed en met liefde'. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!
Als helpende (plus) ga je aan de slag op een afdeling van één van onze 6 locaties in Valkenswaard of Leende binnen de doelgroep somatiek. 

Bij Valkenhof leren we je graag kennen Samen met jou gaan we kijken welke locatie het beste bij je past.

Wat ga je doen?
Als helpende (plus) ben jij voor onze bewoners van onschatbare waarde! Je hebt dagelijks persoonlijk contact met onze bewoners, waarbij je ze op een betrokken manier verzorgt. Je bent er voor hen, maar ook voor je collega’s. Samen geven jullie de bewoners een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving.  Je verricht ADL- en verzorgende werkzaamheden zoals wassen, aan- en uitkleden, toiletgang en biedt hulp bij maaltijden. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de huiselijke sfeer op de groepen en zorgt ervoor dat onze bewoners zich veilig voelen bij jou. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk om de zelfredzaamheid van de bewoner te bevorderen, waarbij oud worden en jezelf blijven, hoog in het vaandel staan.

Wat maakt jou de juiste Helpende (plus)

·        Je bent in bezit van een diploma niveau 2 zorg en welzijn en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als helpende;

·        Een afgerond aanvullend certificaat helpende plus is een pré! Binnen onze organisatie is het mogelijk je talenten verder te ontwikkelen middels           interne opleidingen en trainingen;

·        Collegiaal, enthousiast en flexibel zijn kenmerkend voor jou. Je collega's zijn blij met jouw positieve bijdrage in de samenwerking.

·        Je bent bereid om in wisselende diensten te werken.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij Valkenhof betekent werken binnen een vooruitstrevende organisatie waar onze bewoners centraal staan. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is.

Als helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 30 (€2285,77 - €3013,60 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van onze bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

·       8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;

·       Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal:

·       Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract;

·       De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;

·       Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

·       Leuke, sociale en professionele collega's die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;

·       Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes. n een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij Valkenhof te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams op een van onze locaties. Onze recruiter Harriëtte pf Saskia vertellen je graag meer over het werk van een helpende bij Valkenhof. Zij zijn te bereiken via Tel: 040-2014035 / 0626569720, E-mail: werving@valkenhof.nl

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Contact

Harriƫtte Baken - Saskia Edel
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Compartijn

Helpende Plus

Tilburg
20 - 24 uur
Laverhof

Helpende plus - thuiszorg Uden

Uden
8 - 12 uur
Sint Anna

Helpende Plus Ouderenzorg

Boxmeer
16 - 28 uur