zoekt een

Logopedist - uren in overleg - Archipel Regio Eindhoven

Vervanging tijdens de zomerperiode

Onze logopedisten zijn voor tijdens de zomerperiode op zoek naar vervanging. Het betreft ten minste de weken 27 t/m 35 en het zal dan gaan om ongeveer 2 tot 4 dagen per week. Na deze periode is het mogelijk om op basis van 0 uren contract beschikbaar te blijven op flexibele basis. Dit houdt in dat je in overleg beschikbaar bent op afgesproken dagen ter vervanging van collega's bij ziekte, vakanties en scholing.

Jij wordt als Logopedist gewaardeerd met:  

 • Een salaris tussen €3.256,53 - €4.906,49 (CAO VVT, FWG 55); 
 • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn zo voor de feestdagen!); 
 • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
 • Ruimte om te blijven groeien en ontwikkelen, door middel van (online) trainingen; 
 • Je ontvangt kortingen op producten en diensten via voordelenplatform Benefits at Work;  
 • Maakt onderdeel uit van #TeamArchipel.  

Werken als logopedist bij Archipel, betekent:  

Je gaat werken ter vervanging van collega's in de vakantieperiode. De benodigde diensten zijn bekend en zullen tijdens het sollicitatiegesprek worden toegelicht. De diensten wisselen per week en vinden plaats op verschillende werkdagen. Mocht je 1-2 werkdagen beschikbaar zijn ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Je gaat werken in verschillende settingen in de ouderenzorg. Voorbeelden hiervan zijn: revalidatie, somatiek, dagbehandeling, PG, afasiecentrum. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt mensen met afasie, dysartrie, aangezichtsverlamming, rechterhemisfeerletsel, communicatieproblematiek, eet- en drinkproblematiek binnen een intramurale- en mogelijk extramurale setting. Deze settingen bevatten zowel somatische als psychogeriatrische cliënten. Je begeleidt tevens het zorgteam en de familie/ mantelzorgers. Je werkt in een multidisciplinair team, deskundigheidsbevordering is hierin één van je taken. De werkzaamheden vinden plaats op meerdere locaties binnen Archipel. 


Wij zien jouw passie:  

 • In jouw enthousiasme en inlevingsvermogen; 
 • In jouw belevingsgerichte instelling; 
 • In jouw affiniteit met mensen met complexe problematiek (o.a. neuropsychologische stoornissen en psychogeriatrie); 
 • In jouw, bij voorkeur, relevante werk- of stage- ervaring in een verpleeghuissetting PG, revalidatie, somatiek en/ of binnen een afasiecentrum;  
 • In jouw mate van zelfstandigheid en hoge mate van creativiteit en flexibiliteit; 
 • In het samenwerken en verbinden - jij gaat er samen voor! 

Wij zien jouw ambitie!  

Bij Archipel werk je vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Wil je jouw kennis verdiepen? Wij ondersteunen jou!   


Zie jij jezelf, als logopedist, werken bij ons?  

Beschik jij over een afgeronde HBO-opleiding logopedie en sta jij ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici? Heb jij relevante werk- of stage-ervaring en sta jij open voor een tijdelijke uitdagende baan binnen een enthousiast team, binnen een innovatieve organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd? Een organisatie waar 80 zelfsturende teams werken, 2200 medewerkers en 1500 vrijwilligers, waarin jij het verschil kan en wil maken. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zien graag je sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met Marlijn Alewijns (logopedist), bereikbaar via 040 – 2646464. 

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime