zoekt een

Thuisondersteuner Gewoon Thuis (Regio Brabant Zuid)

Tover jij graag een glimlach op het gezicht van onze cliënten en wil jij je inzetten voor een mooie daginvulling? Solliciteer direct voor één van onze Gewoon Thuis teams in: Valkenswaard, Waalre of Heeze-Leende.

Dit ben jij
Je hebt een warme en hartelijke persoonlijkheid en je past je gemakkelijk aan. Als Thuisondersteuner maak je samen met je team het verschil in het leven van onze cliënten. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken. Jij hebt als Thuisondersteuner oog voor het welzijn van ouderen, samen een kop koffie drinken, een spelletje doen of een wandeling maken: jij zorgt voor een glimlach op het gezicht!

Jouw kennis en kracht
Je hebt een warm hart voor de ouderenzorg en je vindt persoonlijke aandacht belangrijk.

Wanneer je beschikt over een diploma Helpende (plus) is dit een pré.
Heb je geen zorgdiploma? Geen probleem! Je kunt bij ons ook aan de slag zonder diploma. We bieden je een (verplichte) cursus aan, zodat je binnen een paar maanden opgeleid wordt om als thuisondersteuner aan de slag te gaan. En wil je verder doorgroeien? Dan bieden we je binnen ZuidZorg de mogelijkheid voor een opleiding tot verzorgende IG en begeleiden we je naar je nieuwe stap.

Doordat de cliënten wat verder uit elkaar kunnen wonen is het van belang dat je beschikt over een rijbewijs en auto.

Wat ga je doen
 • Jij komt te werken in één van de nieuwe ZuidZorg Gewoon Thuis teams. In deze nieuwe teams bieden we zorg, welzijn en ondersteuning aan ouderen. Dit doen we gewoon thuis, zodat cliënten daar zo lang mogelijk kunnen blijven wonen. Dat is immers de plek waar iedereen zich het prettigst voelt.
 • Je geeft graag persoonlijke aandacht aan cliënten en je voelt goed aan waar iemand behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld samen een praatje maken om de dag prettig te starten of samen leuke welzijnsactiviteiten doen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van basis ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) zorg zoals wassen, aankleden en begeleidt bij medicatie.
 • Je zet je in voor een mooie invulling van de dag. Samen kijken naar wat iemand belangrijk vindt in het leven en daar invulling aan geven.
 • Je ondersteunt cliënten bij lichte huishoudelijke taken, zoals de vaatwasser in- en uitruimen of een wasje draaien.
 • Je denkt in mogelijkheden en kijkt samen met de cliënt naar wat mogelijk is. Daarbij ga je altijd uit van wat de cliënt zelf kan.
 • Als thuisondersteuner werk je in een klein team met collega’s met verschillende achtergronden. Denk daarbij aan woonondersteuners, verzorgenden en verpleegkundigen. Samen maak je het verschil in het leven van onze cliënten.
 • Omdat VPT bij ZuidZorg een nieuwe vorm van zorg is, krijg je als team coaching en begeleiding om je hierin te ondersteunen.
 • Werktijden zijn maandag tot en met zondag tussen 7:00 en 23:00 uur. Afhankelijk van het aantal uren dat je gaat werken, mag je een aantal dagdelen opgeven waarop je niet beschikbaar bent.

Wat bieden wij
 • Dichtbij: ZuidZorg is de grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost Brabant, dit biedt jou de mogelijkheid om te werken bij jou in de buurt.
 • Waardevol werk: Een baan in de zorg waar jij onmisbaar bent voor onze cliënten!
 • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een klein team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht! Je wordt ondersteund door het Wijkserviceteam (WST) voor al je vragen en problemen.
 • Functiepakket: Je gaat goed uitgerust op pad met een chromebook en telefoon met toegang tot een gebruiksvriendelijk cliëntdossier. Bij ZuidZorg is alles geregeld voor een plezierige en verrassende dag in de wijk!
 • Contract: Wij bieden je een contract (in overleg ) tussen de 16 tot 28 uur.
 • Salaris: Een salaris in FWG 25 of 30 afhankelijk van of je het helpende (plus) certificaat of diploma hebt (min € 14,95 - max € 19,26 per uur). In oktober 2024 volgt er een CAO verhoging van 2,5%. ZuidZorg is verbonden aan de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • Toeslagen: Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld van 8% en ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • GoodHabitz: Met meer dan 100 e-learnings van GoodHabitz kun je op ieder gewenst moment en op jouw eigen tempo nieuwe dingen leren!
 • Doorgroeimogelijkheden: Wij bieden je een werkomgeving waarin jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. En waar ook zeker veel aandacht is voor jouw gezondheid.
 • Kennis : Je bent nooit uitgeleerd bij ZuidZorg. Studytube biedt jou tal van mogelijkheden om verder te leren of je kennis bij te scholen.
 • Vrije tijd: Je ontvangt op fulltime basis 29 vakantiedagen per kalenderjaar.
 • Voordeel: We zijn met meer dan 900 collega’s samen sterk en hebben daardoor met verschillende organisaties goede afspraken kunnen maken waar je van kunt profiteren.
 • Pensioen: Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, deels door ZuidZorg betaald. Deze regeling biedt o.a. mogelijkheden om het werk flexibel af te bouwen.

Voor ons ben jij bijzonder!
Het Gewoon Thuis team is een nieuw team met de focus op het welzijn van cliënten. Bij ZuidZorg doen we er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Vanuit jouw rol lever je hier een grote bijdrage aan. Daarnaast bieden we mensen met hart voor de zorg de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze cliënten. Zodat zij de dingen kunnen blijven doen die zij belangrijk vinden: Gewoon Thuis.

Interesse?
Reageer via onderstaande sollicitatieknop. In het opmerkingenveld kun je eventueel je voorkeurslocatie aangeven. Let op: Je kunt je motivatiebrief na het invullen van het sollicitatieformulier uploaden in jouw kandidaatprofiel.

Contact

Aysegul Gungormez
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures