zoekt een

Verzorgende IG

Ben je flexibel en hou je van variatie in de zorg? Werken op verschillende locaties geeft je vrijheid, afwisseling en controle over je eigen werkritme. Klinkt dat goed?

Dan is dit iets voor jou!
We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons bij Thebe komen versterken. Dit kan op basis van een flexibel uren contract, aantal uren zijn in overleg met jou. De locaties zijn Tilburg, Goirle, Moergestel, Oisterwijk, Dongen en Hilvarenbeek.

Jij bent een verzorgende IG die van alle markten thuis is en flexibel inzetbaar is. Je ziet het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die past bij de behoefte, aansluitend op de “Bedoeling” van Thebe.

Jouw werkdag
Je begint je dienst met volledige aandacht voor de bewoners. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun verhaal en respecteert hun wensen en vragen. Samen met hen, naasten en zorgspecialisten stel je het zorgplan op en organiseer je alle ondersteunende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde!

Over jou
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel
 • Je weet om te gaan met onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3).
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Bij Thebe bieden wij samen dagelijks de beste zorg. Je volgt een inwerkprogramma en bepaalt je eigen ontwikkelpad ondersteund door een gezamenlijk ontwikkelprogramma binnen Thebe.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met Puck van Berkel (kan ook via de app) op tel nr 06-51549967.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur