zoekt een

Begeleider ambulante zorg

Wie zijn wij?
Samen bouwen we aan een sterke toekomst. Bij SenseZorg geloven we dat ieder mens de potentie heeft om te groeien en te bloeien. Met de juiste ondersteuning en een krachtig netwerk kunnen we samen een verschil maken, een verschil dat een leven lang meegaat.
SenseZorg is een zorg dienstverlener voor mensen met uiteenlopende zorgvragen variërend van een licht verstandelijke beperking tot psychiatrische problematiek. Voor mensen die vastlopen op verschillende levensgebieden tot het hebben van een diagnose. Er zijn hulpvragen op vrijwel alle levensgebieden, zowel op korte als langere termijn. Wij bieden jou een breed en uitdagend werkveld waarbinnen jij je kunt ontwikkelen.

Wij zoeken begeleiders die cliënten helpen hun kracht te hervinden. Je staat naast de cliënt en hebt hierin een verbindende rol in het netwerk om de cliënt heen. Je stimuleert, ondersteunt en waar nodig activeer je de cliënt. Je bent een luisterend oor, weet hoe je verbinding met een ander maakt en kan de vraag achter de vraag te ontdekken. Je staat daarnaast stevig in je schoenen en gaat een confrontatie niet uit de weg.

Wat vragen wij van jou?Een proactieve houding
Je bent een ambassadeur van SenseZorg en ziet jezelf als netwerker.
Je werkt graag zelfstandig en vindt het fijn om je eigen agenda vorm te geven, in overleg met de cliënt. Dat kan betekenen dat je in de avond of het weekend werkt.
In het bezit van een diploma richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4.
In bezit van een auto

Wat bieden wij?Jouw mening telt: samen met jou groeien we door!
Je werkt in de regio Hart van Brabant.
Contracturen bepalen we in overleg.
Er is mogelijkheid van een jaarcontract met intentie tot verlenging, we vragen daarin commitment van alle collega’s zodat we samen aan een sterke toekomst van zowel cliënt als medewerker kunnen werken.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
Merk je nu al een onweerstaanbare kriebel in je buik? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, door te bellen of een e-mail te sturen!

Informatie en solliciteren:
Bel of mail naar Désirée Clijsen, operationeel manager van SenseZorg.
Telefoonnummer: 06-52840245
E-mailadres: desireeclijsen@sensezorg.nl

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

Contact

Désirée Clijsen
operationeel manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider | 24 - 32 uur

Veghel
24 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider complex gedrag

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

stagiaire toegepaste psychologie

Eindhoven
20 - 24 uur