zoekt een

Begeleider Jeugd ambulante zorg (SKJ Geregistreerd)

Bij SenseZorg begrijpen we dat de weg naar volwassenheid niet altijd zonder obstakels verloopt. Daarom bieden we deskundige ondersteuning aan jeugdigen onder de 18 jaar en hun verzorgers, met als doel hen te helpen hun eigen krachten te (her)vinden. Ons streven is om jeugdigen in staat te stellen op een prettige en effectieve manier deel te nemen aan de maatschappij, op een niveau dat goed bij hen past. Dit bereiken we door hun zelfredzaamheid te vergroten en een stevig fundament te leggen voor hun toekomst.

In jouw rol als begeleider ondersteun je de jeugdige en het systeem begeleid je hen bij de uitdagingen die voorkomen in die levensfase. We zoeken naar begeleiders die onze jeugdige cliënten helpen hun kracht te hervinden. Je staat naast de jeugdige en het systeem en hebt hierin een verbindende rol in het netwerk om de cliënt heen. Je stimuleert, ondersteunt en waar nodig activeer je de cliënt. Je bent een luisterend oor, weet hoe je verbinding met een ander maakt. Ook weet je creatieve methodieken in te zetten tijdens de begeleidingsmomenten, afgestemd op leeftijdsniveau. Je staat daarnaast stevig in je schoenen en gaat een confrontatie niet uit de weg. 

Wat vragen wij van jou? Een SKJ-registratie
Een proactieve houding
Je bent een ambassadeur van SenseZorg en ziet jezelf als netwerker.
Je houdt van veel afwisseling, want je werkt bij mensen thuis, op scholen, met jeugdigen en met volwassenen.
Je werkt graag zelfstandig en vindt het fijn om je eigen agenda vorm te geven, in overleg met de cliënt. Dat kan betekenen dat je in de avond of het weekend werkt.
Een diploma richting zorg en welzijn op minimaal HBO niveau.
In bezit van een auto 

Wat bieden wij?Jouw mening telt: samen met jou groeien we door!
Je werkt in de regio Hart van Brabant.
Contracturen bepalen we in overleg.
Er is mogelijkheid van een jaarcontract met intentie tot verlenging, we vragen daarin commitment van alle collega’s zodat we samen aan een sterke toekomst van zowel cliënt als medewerker kunnen werken.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
Merk je nu al een onweerstaanbare kriebel in je buik? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, door te bellen of een e-mail te sturen!

Informatie en solliciteren:
Bel of mail naar Désirée Clijsen, operationeel manager van SenseZorg.
Telefoonnummer: 06-52840245
E-mailadres: desireeclijsen@sensezorg.nl

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

Contact

Désirée Clijsen
operationeel manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PlusTeam GR

Generalist PlusTeam

Geldrop
In overleg
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Praktijkondersteuner (POH) Jeugd

Oosterhout
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

stagiaire toegepaste psychologie

Eindhoven
20 - 24 uur