Allround algemeen Cardioloog

0,8 fte
De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. (hierna BSC) is voor de vakgroep cardiologie, per heden op zoek naar een Allround algemeen cardioloog

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) te ’s-Hertogenbosch is een Topklinisch Ziekenhuis met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen en 760 bedden. Het verzorgt de medisch-specialistische zorg in de regio Noordoost-Brabant, ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Het JBZ is een opleidingsziekenhuis voor artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners. De Bossche Specialisten Coöperatie (BSC) is het samenwerkingsverband van alle specialisten in het JBZ. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis streeft naar de beste zorg voor de patiënt en stelt daarbij vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend. Hierbij is de samenwerking met huisartsen en andere zorgpartners in de regio van groot belang.

Ons ziekenhuis beschikt over een goed geoutilleerde RVE Cardiologie met een modern ingericht PCI-centrum. De vakgroep Cardiologie heeft een opleidingserkenning in affiliatie met UMC Utrecht en het Radboud UMC.

De vakgroep
De vakgroep bestaat uit 14 cardiologen en een chef de clinique; Tevens werken er in onze vakgroep 12 arts-assistenten en 4 verpleegkundig specialisten. Op het gebied van cardiologische zorg zijn er uitstekende samenwerkingsverbanden met UMC Utrecht, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Radboud UMC, evenals met Bernhoven Ziekenhuis Uden op het gebied van ICD-controles en PCI’s. Ons ziekenhuis beschikt over een moderne level 3 Intensive Care. Voor het doen van wetenschappelijk onderzoek beschikt de vakgroep over een ‘researchteam’.

Zaken waar wij trots op zijn:
  • Interventiecardiologie
  • Acute cardiologie met een goed geoutilleerde EHH en CCU
  • Pacemaker implantaties (inclusief biventriculaire pacing en conduction system pacing).
  • Telemonitoring wat op grote schaal wordt toegepast
  • Imaging (incl. PET Rubidium, CT en MRI)
  • Actieve vakgroep op gebied van organisatie en strategie, zowel lokaal als landelijk

Wij zoeken
U bent een enthousiaste en ondernemende allround cardioloog met specifieke expertise in de cardiale beeldvorming. Uiteraard kunt u uitstekend functioneren in teamverband en bent u patiëntgericht en communicatief vaardig. U draagt op collegiale wijze bij aan het succes van de vakgroep en de RVE Cardiologie.

U heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met alle facetten van de echocardiografie en cardiale MRI en bent bereid een rol te spelen in de supervisie en ontwikkeling van de laboranten. U bent tevens bereid om actief een bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten, coassistenten, laboranten en verpleegkundigen.

Wie wij zijn
De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ en staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zeten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor u als medisch specialist maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij samen met onze collega’s, onze partners het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen vanuit deze kerngedachte

Wij bieden
Na een selectieprocedure van de vakgroep en de vacaturecommissie BSC bieden wij u een positie als Chef de Clinique (op basis van AMS) binnen een goed georganiseerde RVE Cardiologie in een topklinisch opleidingsziekenhuis. Bij gebleken geschiktheid na 6 maanden is er de mogelijkheid om vrijgevestigd lid van het MSB te worden. De datum van indiensttreding is in overleg vast te stellen, waarbij de vakgroep streeft naar een tijdige invulling van de vacature.

Interesse?
Uw schriftelijke reactie kunt u binnen vier weken na het verschijnen van deze advertentie richten aan mevr. drs. A.M. van der Leeuw, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie. Uw brief met Curriculum Vitae kunt u versturen via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Informatie
Voor meer informatie over de vakgroep/RVE Cardiologie kunt u contact opnemen met dr. W.R.P. (Willem) Agema, voorzitter vakgroep (via tel. 073-553 5342) of drs. R. (Robert) Joustra, medisch manager (073-553 6650).
Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kunt u contact opnemen met het secretariaat BSC via telefoonnummer (073) 553 8471.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg