zoekt een

Ambulante begeleider Forensische Zorg West-Brabant (Breda/Tilburg)

Ben jij een enthousiaste, creatieve begeleider die van een uitdaging houdt? Word je blij van cliënten met multi-problematiek? Stroop jij je mouwen op als alles anders loopt dan gepland? Lees dan verder, want jij bent onze match!

Binnen Humanitas DMH staan de humanistische kernwaarden hoog in het vaandel; eigen regie, verantwoordelijkheid voor jezelf en anderen, vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid. We kijken altijd naar mogelijkheden en doen dit met oprechtheid, passie en lef. Voor ons staat de cliënt altijd centraal! Neem vast een kijkje op onze homerun pagina!


Over ons

Bij Homerun Forensische Zorg richten wij ons op (jong)volwassenen met een Forensische zorgtitel. Deze (jong)volwassenen hebben daarnaast een licht verstandelijke beperking met multi-problematiek. Vaak spelen meerdere complexe problemen tegelijk een rol. Hierbij kun je denken aan criminaliteit, verslaving, dak- en thuisloosheid en psychiatrische problematiek. De (jong)volwassenen vallen hierdoor vaak tussen wal en schip. Bij Homerun streven wij ernaar door middel van intensieve trajectcoördinatie en trajectbegeleiding deze (jong)volwassenen naar een stabiele leefsituatie te krijgen.

Je werkt gedurende het traject in een driehoek samen met de gedragsdeskundige (behandelverantwoordelijke) en trajectcoördinator om cliënten de juiste zorg te bieden. Je onderhoudt het contact met de cliënten en bedenkt creatieve oplossingen. Daarnaast maak je volop gebruik van jouw open-minded setting en flexibele instelling. Je weet cliënten goed te motiveren en te stimuleren. In deze functie maak je gebruik van verschillende methodieken en heb je een belangrijke observerende taak wat betreft de criminogene factoren.

Een leuke ‘lastige’ doelgroep 

Je helpt de cliënt in zijn eigen leefomgeving de afgesproken doelen te bereiken. Je bent gedreven en gemotiveerd, omdat je de cliënt echt verder wilt helpen. Daarbij ben je niet bang voor de confrontatie en vindt het juist leuk dat we zo’n ‘lastige’ doelgroep hebben.


Dit ben jij

Een (bijna) afgeronde zorg gerelateerde hbo-opleiding of mbo-niveau 4 (eventueel aangevuld met vakinhoudelijke trainingen)
Je hebt ervaring of affiniteit in het werken met de lvb-doelgroep en/of forensische zorg
Coachen, netwerken, moeilijke gesprekken voeren – jouw sociale vaardigheden zijn top
Ervaring met out-reachend werken
Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en bent bereid om wat kilometers te maken
Je staat stevig in je schoenen en bent niet snel gek te krijgen.


Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde, blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar, zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. Iedereen is uniek. Juist de verschillen tussen mensen helpen ons om nog beter bij te dragen aan het geluk van onze “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!). En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid. 
Wat kan je nog meer verwachten?

Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 40/45 cao gehandicaptenzorg,Mbo 4 FWG 40 max. € 3.606,-
Hbo FWG 45 max. € 3.938,-
Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering
Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.


Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met onze trajectcoördinator Lisanne Stoop op 06 – 11 73 61 15 of Mike Visser op 06 – 11 56 43 61.

Wil je bij ons solliciteren? Vertel ons wat je te bieden hebt, waar jij blij van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. We zullen snel contact met je opnemen, dus wacht niet te lang. 

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Tot snel!

 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diploma- en/of referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen. Bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!

Contact

Lisanne Stoop
Trajectco├Ârdinator
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Beweegagoog

Weert
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur