zoekt een

Kwaliteitsverpleegkundige

Binnen deze veelzijdige functie ben jij degene die de vertaalslag maakt tussen de werkvloer en de aansturing.
Dit doe je door je collega’s te coachen, waar nodig ondersteun je en je creëert bewustwording. Je analyseert de huidige zorgverlening en signaleert eventuele knelpunten.
Je durft dus ook gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het management.

Wat houdt de functie precies in:
 • Je bent continu bezig met kwaliteit van zorg op de afdeling, samen met de andere kwaliteitsverpleegkundigen op locatie en Anna Ouderenzorg breed.
 • Je kijkt kritisch naar het beleid van Anna Ouderenzorg en legt dit naast de nieuwste ontwikkelingen. Je bent hierin innovatief.
 • Organiseert activiteiten op het gebied van voorlichting en kwalitatieve zorg.
 • Signaleert problemen en rapporteert aan de teamleider over de kwaliteit van het (methodisch) zorginhoudelijk handelen
 • Je kijkt kritisch naar de MIC-meldingen en audits welke gedaan zijn en zet hierop acties uit. Waar nodig werk je samen met de beleidsmedewerkers een prisma-analyse uit.
 • Je werkt nauw samen met het zorgteam, de behandelaren, verpleegkundige dienst, de beleidsmedewerker maar ook de opleidingsadviseuren/AnnaAcademie.
 • Vervult de functie van vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden op de methodiek van zorginhoudelijke thema’s.
 • Motiveert en coacht medewerkers om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

50% van je contracturen sta je boventallig om in het kader van de kwaliteit van de zorg zorgprotocollen, procedures en verpleegkundige richtlijnen op te stellen of om te ondersteunen bij het verzorgen/begeleiden van complexe situaties.

Wat breng je mee?
Als kwaliteitsverpleegkundige heb jij een hart voor het vak en ben je in staat om op teamniveau overstijgend te denken en te handelen. Jij bent de bevlogen, ondernemende collega die met een goede dosis humor, motiverend en enthousiast coacht.

Daarnaast:
 • Houd je van kwaliteitsvraagstukken;
 • Omschrijven de woorden ‘persoonlijk leiderschap’ en ‘daadkracht’ jou op de werkvloer;
 • Ben je gediplomeerd verpleegkundige (HBO);

Wat bieden wij je?
Het betreft een vacature voor 36 uur gemiddeld per week.
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 45 (min. € 2.783,- max. €3.754,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan kwaliteitsverpleegkundige voor de Anna Ouderenzorg, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op Stephanie van Knippenberg, Recruiter, 06-15544339.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton!
Een meeloopdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure en zal eventueel na het eerste sollicitatiegesprek met je worden ingepland.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg