zoekt een

Medisch secretaresse polikliniek urologie

Wij zoeken voor 24 uur een enthousiaste Medisch Secretaresse met passie voor administratie en planning!

Als Medisch Secretaresse op de polikliniek Urologie van het Beatrixziekenhuis heb je een veelzijdig pakket aan werkzaamheden. Je ziet patiënten van alle leeftijden en met verschillende klachten die doorverwezen zijn naar de specialist. Jij kunt de patiënt op jouw manier helpen door de praktische zaken omtrent het spreekuur te regelen. Jij vindt het fijn als je met jouw persoonlijke aandacht ervoor kunt zorgen dat de patiënt met een goed gevoel naar huis gaat.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden binnen de functie zijn per dagdeel verdeeld over jou en je collega’s.

Voor de ondersteuning van het spreekuur zorg je dat alles soepel verloopt voor arts en patiënt. Je zorgt ervoor dat het spreekuur is voorbereid en dat de nodige uitslagen aanwezig zijn in het dossier. Patiënten kunnen bij jou in de spreekkamer terecht met vragen, het maken van afspraken of je luistert gewoon even naar hun verhaal.

Daarnaast zijn er de secretariële werkzaamheden. Patiënten bellen met vragen over hun klachten en medicatie. Daar waar je kan help je ze direct met tips en adviezen of je overlegt met de arts. Daarnaast help je telefonisch ook huisartsen, apothekers en andere ziekenhuizen met hun vraag omtrent patiënten. Telefonische consulten die door de arts zijn gehouden werk je uit en de daaruit voortkomende werkzaamheden pak je op. Bijvoorbeeld fysieke polikliniek afspraken of telefonische afspraken maken, vervolgonderzoeken plannen of aanmeldingen bij andere ziekenhuizen.

Waar ga je werken?
Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen, zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders, maakt het Beatrixziekenhuis de belofte van hoogwaardige medisch-specialistische zorg dagelijks waar. Volgens AD en Elsevier behoort het Beatrixziekenhuis al enkele jaren tot de beste ziekenhuizen van Nederland. De regionale functie van het ziekenhuis zorgt ervoor dat je jouw functie in de volle breedte kunt uitoefenen.

Op de polikliniek urologie werk je samen met doktersassistenten, medisch secretaresses, verpleegkundigen en artsen.

Wie ben jij?
Een medisch secretaresse die oprechte aandacht heeft voor de patiënt, en een prettige collega is binnen ons team. Dit uit zich in jouw energieke, enthousiaste werkhouding, met gevoel voor humor en een frisse blik.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
  • Je verdient een salaris tussen de € 2429,- en € 3440,- bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • De functie is ingedeeld in FWG 35. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je krijgt een overeenkomst voor 24 uur per week. Uren zijn in overleg.
  • We bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Dit contract wordt bij goed functioneren omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en profiteert van Rivas Benefits at work.
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor informatie over deze functie neem je contact op met afdelingshoofd
Ursula Moonen – Wesselingh via u.moonen@rivas.nl. Bel of app met vragen over het solliciteren met Oscar Bontje (recruiter) op 06 82 70 61 44.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature. Je uploadt daarbij je cv en motivatiebrief.

Contact

Oscar Bontje
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Managementsecretaresse

Valkenswaard
28 - 32 uur
Bravis Ziekenhuis

Secretaresse polikliniek Longgeneeskunde (24-36 uur per week)

Roosendaal
24 - 36 uur