zoekt een

Physician Assistant Neurologie

Kom jij als physician assistant Neurologie onze dynamische afdeling versterken?

Wij bieden je een interessante, veelzijdige en uitdagende baan in een prettige werksfeer. Je werkt als physician assistant, onder supervisie en gedelegeerde verantwoordelijkheid van de neurologen, op onze verpleegafdeling én polikliniek. Deze baan biedt veel afwisseling en dynamiek. Het patiëntencontact en samenwerking met de neurologen is intensief.

Jij zorgt voor
 • Het verrichten van dagelijkse werkzaamheden op de verpleegafdeling en Neuro Care Unit. Denk hierbij aan: visite lopen, bespreken van de bevindingen en het beleid afstemmen met de neuroloog, begeleiden van patiënten en het voeren van familiegesprekken. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de verpleegkundigen en het multidisciplinair team. Je behandelt patiënten met een herseninfarct, maar ook met hersenmetastasen, epilepsie, de ziekte van Parkinson, Guillain Barré syndroom, of patiënten die komen voor een diagnostische work-up.
 • Daarnaast heb je een poliklinisch spreekuur, waarbij je nieuwe patiënten ziet, die je zelf zoveel mogelijk opvolgt. Ook patiënten die zijn ontslagen van de afdeling blijf je volgen. Een breed scala aan patiëntencategorieën komt voorbij. Naar wens kunnen we een themapoli voor je inrichten die je kunt uitvoeren, denk hierbij aan een herniastraat of zenuwstraat.
 • De begeleiding in het team in de kliniek waarbij je tevens (nieuwe) ANIOS inwerkt.
 • Het leveren van een grote bijdrage aan kwaliteitsverbetering en innovatie op de afdeling, en je vervult een actieve rol op het gebied van deskundigheidsbevordering van je collega’s en verpleegkundigen.

Dit doe je samen met
Maxíma MC biedt een uitdagende werkomgeving die gericht is op continu verbeteren. Als STZ-ziekenhuis hebben we meerdere topklinische functies en bieden we veel opleidingsmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit. Onze 3400 medewerkers, waaronder ruim 200 medisch specialisten, iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim. Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie.

MSB de Medici
MSB de Medici is een maatschap die per 1 januari 2015 is opgericht, waarin alle vrijgevestigd medisch specialisten die in MMC werken, zijn verenigd. Op dit moment bestaat de maatschap uit 140 leden. MSB de Medici biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. De maatschap heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. MSB de Medici werkt op een professionele manier samen met het ziekenhuis.

De vakgroep neurologie bestaat 11 neurologen en 3 arts-assistenten Neurologie (ANIOS) en 2 PA’s. Ook werkt er een verpleegkundig specialist CVA en is er regelmatig een AIOS SEH of AIOS Ouderengeneeskunde werkzaam die stage loopt bij Neurologie. De neurologen worden op de polikliniek ondersteund door o.a. Parkinson-, MS- en hoofdpijnverpleegkundigen.
De verpleegafdeling beschikt over 16 bedden, plus 4 bedden op de Neuro Care Unit. Op onze polikliniek zijn vaste tijden ingericht voor verschillende gespecialiseerde spreekuren om zo onze patiënten nog efficiënter te kunnen behandelen. Onze KNF-afdeling biedt ruimte voor alle mogelijke neurologische onderzoeken. Er is 24 uur per dag een dienstdoende neuroloog aanwezig en er wordt nauw samengewerkt met de Spoedeisende Hulp en Intensive Care.

Dit past bij je als
 • Je een ambitieuze, enthousiaste gediplomeerde physician assistant bent met belangstelling voor de neurologie.
 • Je zorgvuldig en empathisch omgaat met patiënten.
 • Je analytisch en accuraat bent.
 • Je in acute situaties het hoofd koel weet te houden en adequaat kunt handelen.
 • Je zelfstandig werken met eigen verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat, maar ook werken in teamverband van groot belang vindt.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden, waaronder 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering, een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering en eventueel huisvestingsmogelijkheden.
 • Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (maximaal € 6.716,00 bruto per maand. o.b.v. 36 uur).

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met dr. C.C.S. Delnooz, neuroloog of B.C.A.M. van Ginneken, neuroloog, beiden te bereiken via telefoonnummer (040) 888 8414 of via e-mailadres db.neurologie@mmc.nl.

We zien jouw sollicitatie graag voor 1 juli a.s. tegemoet.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures