Vaktherapeut PAAZ/ MPU (0 uren contract)

Vaktherapeut PAAZ/MPU | Voor de oproeppoule (0 uren contract) | Roosendaal en Bergen op Zoom

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken op de afdeling PAAZ/MPU van het Bravis ziekenhuis, onderdeel van de zorgeenheid psychiatrie/medische psychologie. De afdeling heeft als kerntaken diagnostiek, indicatiestelling en behandeling voor klinische patiënten. Het betreft een open afdeling met 24 bedden, waarvan 10 MPU bedden. De patiënten zijn verdeeld over 3 opname/behandelgroepen waarmee onder andere sociotherapeutisch wordt gewerkt. De afdeling psychiatrie kent tevens een deeltijdbehandeling, de multidisciplinaire polikliniek en de consultatieve psychiatrie.

Voor de vakgroep vaktherapie zijn we geïnteresseerd in kandidaten voor de oproeppoule (0-uren contract), die gespecialiseerd zijn in:

 • Beeldende therapie
 • Dramatherapie
 • Psychomotore therapie
 • Muziektherapie
 • Activiteitentherapie

Wat ga je doen?
Het takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het vervangen van de vaktherapeuten in geval van afwezigheid. Er wordt gewerkt met groepen van de klinische afdeling.

Wat verwachten we van jou?

 • HBO vaktherapie aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB);
 • Zelfstandigheid en flexibiliteit in het uitvoeren van de werkzaamheden;

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Waar je het voor doet?

 • Salarisschaal volgens FWG 50, CAO ziekenhuizen lopende van € 3.199,- tot € 4.540,- op basis van 36 uur per week;
 • Het betreft een dienstverband voor de oproeppoule (0-uren contract).
 • Je valt onder CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Hoe solliciteer je?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aniek Elsten, teamleider polikliniek psychiatrie, telefoonnummer 06-57732754.
Je kunt tot 1 augustus solliciteren waarbij je wordt verzocht je sollicitatiebrief en CV te uploaden als Word- of PDF-bestand.

Binnen 2 weken na de sluitingsdatum ontvang je nader bericht omtrent de selectieprocedure.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan onderstaand filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur