zoekt een

Verpleegkundige gerontopsychiatrie Eemwijk

versterk de zorgteams met jouw expertise

Hier zorg jij voor
Als verpleegkundige van twee woongroepen van locatie Eemwijk signaleer je in je dagelijkse werk de knelpunten in de zorg. De ene keer is dat een verpleegkundig vraagstuk, waar jij je in verdiept. Steeds vaker zien we ook onbegrepen gedrag en dat vraagt meer kennis van gedrag bij ouderen. Samen met je collega-verpleegkundigen en eerstverantwoordelijk verzorgenden (EVV) onderzoek je deze casussen. Je betrekt zo nodig behandelaren en verwerkt je advies in het behandelplan van de bewoner.   

Ook geef je gevraagd en ongevraagd advies aan je collega’s en het management. Jij bent tenslotte de deskundige in dit vakgebied. Je kijkt niet alleen naar je eigen team, maar ziet altijd ‘the bigger picture’. Zo draag je bij aan het opstellen en evalueren van verpleegkundige protocollen, richtlijnen en afspraken. Dat betekent ook dat je meedenkt over het optimaliseren van werkprocessen. Je maakt bijvoorbeeld onderdeel uit van het verpleegkundig overleg en ondersteunt werkgroepen en commissies.  

Tot slot coach en begeleidt je collega’s en studenten om nét zo'n goede professional te worden als jij. Samen bouw je aan kwaliteit van leven en zorg in Eemwijk. Dat is een mooie uitdaging toch!?   

Hier werk jij
Van Neynsel Eemwijk ligt in een natuurrijke omgeving aan de Oosterplas in Aawijk, een rustige buitenwijk van ’s-Hertogenbosch. ‘Een gevoel van thuiskomen’. Zo omschrijven veel bewoners en collega’s de sfeer op Eemwijk. Dat komt door hoe we de zorg georganiseerd hebben: in 7 kleine woongroepen. Ook voor mensen met somatische klachten, en dat is behoorlijk uniek in Nederland.  

Maar het komt ook door de collega’s. Een gezellige mix tussen jong en oud, met en zonder zorgervaring. We delen spaarzegels, vakantieverhalen én leermomenten. Want soms zit het even tegen en ook dan hebben we oog voor elkaar. Zo kom je iedere dag weer met goede zin naar je werk.   

“Toen ik hier vorig jaar ging werken, na 27 jaar ervaring op andere locaties van Van Neynsel, voelde ik me meteen thuis. Het is een fijn team en we kennen de bewoners heel goed. Daardoor zien we het meteen als er iets aan de hand is en kunnen we echt hun dag maken. Bewoners nemen je snel in vertrouwen, en je bouwt een goede band met ze op.”   

Mireille, eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV-er)/ verzorgende IG

Dit ben jij
Jij hebt je diploma verpleegkunde op niveau 4 (met BIG-registratie) op zak en bij voorkeur ervaring met (geronto) psychiatrie. Verder:   

 • ga jij altijd op zoek naar de oorzaak van onbegrepen gedrag;
 • werk je graag aan kwaliteitsverbetering in de ouderenzorg;  
 • ben je een hartelijke persoonlijkheid en beschik je over tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.  

Dit bieden wij
Een werkomgeving waarin jij gezien wordt. Waar jij jezelf mag zijn en geluisterd wordt naar jouw behoeften. Daarnaast krijg je: 

 • meteen een vast contract met een proeftijd van 2 maanden;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in november (13e maand) en 8% vakantiegeld in mei;
 • veel invloed op jouw rooster zodat jouw werk bij je leven past;
 • een individueel ontwikkelingsbudget (IOB) waarmee je kunt bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • belastingvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een telefoon, fiets of een weekendje weg;
 • toegang tot de Van Neynsel Academie voor interne opleidingen en trainingen.

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 45. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging gepland van 2,5% voor 1 oktober 2024. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 23 juni 2024. 

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met: 

 • Teamleider Merlin Maas
 • 06 – 25 29 49 78
 • me.maas@vanneynsel.nl  

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA
De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst
Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Merlin Maas
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg