GZ-Psycholoog | Rotterdam

Pameijer Mozaiëk zoekt een GZ-Psycholoog in Rotterdam. Als GZ-psycholoog bij Mozaïk, sta je midden in de samenleving. Je biedt zorg aan zeer kwetsbare mensen. In de rol van GZ-psycholoog behandel je (jong)volwassenen met complexe psychische en psychosociale problemen. Ben jij een bevlogen GZ-Psycholoog en wil jij jouw expertise inzetten? Solliciteer dan nu!

 

Wat ga je doen zal GZ-Psycholoog? 

In deze functie werk je niet in een klinische context, maar midden in de samenleving. Als ervaren GZ-psycholoog werk je aan de multidisciplinaire behandeling van (jong)volwassenen met complexe problematiek in de regio’s West-Brabant en Zeeland. Onder hen bevinden zich zorgmijders en cliënten met een justitiële titel. Je doet zelfstandig psychodiagnostische onderzoeken en komt vanuit integratieve beeldvorming tot een concreet advies. Je stelt behandelplannen op en je ondersteunt collega’s bij de uitvoering daarvan. Een deel van je werk bestaat uit het coachen van collega’s. Zo begeleid je PioG’s, basispsychologen die bij ons hun GZ-opleiding volgen. Je hebt in deze functie veel vrijheid en ruimte om invloed uit te oefenen op de behandelvisie, beleidsontwikkeling en supervisie binnen de organisatie. Werkdagen en –uren zijn in overleg flexibel in te delen.

Waar kom je te werken?

Je gaat de slag bij Mozaïk, een onderdeel van Pameijer. Mozaïk is een instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep zijn mensen met (ernstige) psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in combinatie met (zware) sociale problematiek, dikwijls met een verstandelijke beperking. Mozaïk biedt een integrale aanpak van deze multiproblematiek: ambulante psychiatrische behandeling en sociaal-maatschappelijke hulpverlening. Hiertoe werkt Mozaïk samen met een groot aantal ketenpartners in de zorg en het maatschappelijke werkveld.

Wat doet Pameijer?

Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Zelf dingen doen is namelijk heerlijk! Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden met eigen regie over agenda.
 • Een jaarcontract voor 18 à 36 uur met uitzicht op een vaste aanstelling. 
 • Een brutosalaris tussen € 4785, - en € 6264, - (cao GGZ, FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een studiekostenregeling en opleidingsbudget per team, want jij investeert in de ontwikkeling van cliënten dus wij investeren graag in jou.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Een ambulante reiskostenvergoeding van € 0,38 per km, indien je met jouw auto reist.

Ben jij onze nieuwe GZ-Psycholoog?

 • Je gelooft in de groei van mensen.
 • Je hebt een universitaire opleiding tot gezondheidspsycholoog afgerond.
 • Je hebt werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog.
 • Je hebt een geldige BIG-registratie.
 • Het is een pre als je nascholing heb gevolgd voor schematherapie.

Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Ook zijn de cliënten via de cliëntenraden betrokken bij de selectie. Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel of app dan met Esther Pet- van Rooij (manager) op 06 – 13 32 15 22.

Webclip afbeelding

Recente vacatures

A Zorg

Ambulant Begeleider - Flexibele uren

Eindhoven
8 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg