Coördinerend begeleider MVG - de Hemmense boerderij, Hemmen

20 - 36 uur | FWG 45 minimaal € 2821,- en maximaal € 3938,- | tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract

Ga jij de uitdaging aan om als coördinerend begeleider onze bewoners te ondersteunen in hun dagelijks leven? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
Op de Hemmense boerderij wonen 16 mensen, tussen de 30 en 75 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Tijdens koffie-/eetmomenten en groepsactiviteiten wordt er gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimtes. De appartementen zijn verdeeld over 3 woningen en we hebben dagbesteding op ons eigen terrein.

Dit zijn wij
  • Een enthousiast team van ongeveer 30 collega’s, tussen de 20 en 65 jaar
  • Je werkt bij ons nooit alleen
  • We werken met de methode Triple C en een 4 ogen beleid, een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie vinden wij belangrijk
  • De bewoner staat bij ons op plek één
  • Samen zijn we 100!

Dit ben jij
Een enthousiaste collega, waarbij humor en sfeermaker kenmerken zijn. Je staat open voor ontwikkeling van jezelf en het team.
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn. Verder heb je interesse en/of ervaring met het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en een licht verstandelijke beperking.

Als coördinerend begeleider organiseer je alles wat er voor jouw bewoners op medisch en administratief vlak geregeld moet worden. Hierbij heb je een helikopterview en weet op te schalen naar andere disciplines. In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan. Je bent energiek en dynamisch en niet snel uit het veld geslagen.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, zoals; dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten.

Philadelphia biedt jou
  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Goed idee? Wij zijn voor! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
  • Een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2821,- en maximaal € 3938,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Solliciteer dan meteen. Dit kan tot en met 23 juni, het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Wil je alvast een bak koffie doen? Bel of stuur een WhatsApp bericht naar Maaike Bolsius, manager Zorg en Begeleiding op telefoonnummer 06 - 27 13 03 08.

Het Recruitment team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Recente vacatures

Jados

Ambulant Begeleider autisme

Breda
16 - 28 uur
MEE West-Brabant

CJG Jeugdprofessional

Breda
28 - 36 uur
impegno

Gezinscoach

Oosterhout
20 - 24 uur