zoekt een

Mbo verpleegkundige in de wijk

Wil jij als MBO verpleegkundige een betekenisvolle rol vervullen in de thuiszorg, waarbij je een directe impact hebt op het leven van cliënten in de prachtige dorpen rondom Hilvarenbeek? Dan ben jij degene die wij zoeken voor ons hechte Buurtteam Hilvarenbeek!

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe Wijkverpleging werken we in zelfstandige teams, waarbij jij als verzorgende samen met je directe collega’s in het buurtteam verantwoordelijk bent voor de zorgverlening. Naast je zorgcollega’s hebben we een zorgmanager op afstand. Verslaglegging gebeurt digitaal met een iPad.

Wij zoeken een MBO verpleegkundige voor gemiddeld 20 t/m 28 uur per week voor ons team. In deze rol krijg je de kans om zelfstandig te werken, waarbij persoonsgerichte zorg centraal staat. Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor je cliënten, maar ook een belangrijke schakel in het behouden van hun zelfstandigheid in hun eigen vertrouwde omgeving. Jouw talent zetten we in op zinvolle zorg. Dat is de WAUW van Thebe!

Je bent hét aanspreekpunt en durft zelfstandig te handelen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze zorg in de wijk.

Als wijkverpleegkundige in ons team ben je werkzaam in de schilderachtige dorpen onder Tilburg; Hilvarenbeek, Esbeek en Baarschot. Je krijgt te maken met een gevarieerd werkgebied.

Jouw werkdag

Jouw werkdag
Als Verpleegkundige in de wijk bij Buurtteam Hilvarenbeek ben je de rots in de branding voor onze cliënten en hun naasten. Door de diversiteit aan cliënten in ons zorggebied, bieden we een afwisselende werkomgeving waarbij je regelmatig te maken krijgt met complexe verpleegtechnische handelingen, inclusief gespecialiseerde zorg zoals palliatieve en wondzorg.

Samen met je collega's in het thuiszorgteam, bestaande uit verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen, geven jullie invulling aan een betekenisvolle zorgverlening. Via de groepsapp, periodieke overlegmomenten en gezellige lunches weten jullie elkaar te vinden en te ondersteunen in jullie waardevolle werk.

Ons werkgebied ligt in Hilvarenbeek, Esbeek en Baarschot, waar het echte dorpsgevoel heerst. Onze diensten variëren van vroege ochtenden tot late avonden, met maximaal om het weekend weekend-diensten. Wij werken als team met de volgende diensten;
Ochtenddienst; 7.00-12.00h / 7.45 -12.00h
Dagdienst; 7.00-15.00 / 7.45-15.00 / 7.45-16.30
Avonddienst; 16.30-23.00

Over jou
 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4.
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen vervoersmiddel.
 • Je beschikt over kennis en inzicht in de zorgprocessen.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.174,50 - max. € 3.848.27. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt deze functie bij Thebe je aan? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze verpleegkundige, Merel Kerstens via tel. 06-53662436 of Lizzy Withagen via tel. 0617166160.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg