Recoveryverpleegkundige in opleiding (32-36 uur per week)

Recoveryverpleegkundige i.o.| 32-36 uur per week | Bergen op Zoom en Roosendaal

Ben jij de klaarwakkere recoveryverpleegkundige die wij zoeken? Na een operatie zijn patiënten bij jou en je collega’s in goede handen. Samen met onder meer anesthesiemedewerkers en anesthesiologen werk jij aan kwalitatief hoogwaardige zorg. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee! 

Werken in een afwisselende omgeving

Het Bravis ziekenhuis is modern en innovatief, met een operatiekamercomplex dat is verdeeld over Roosendaal en Bergen op Zoom. Elke locatie heeft zes operatiekamers met state-of-the-art apparatuur en de bijbehorende hoeveelheid pre- en postoperatieve bedden.  

We dagen jou elke dag uit

Wanneer een patiënt uit de operatiekamer komt, ben jij er om hem of haar kwalitatief hoogwaardige verpleegkundige zorg te bieden. Dat doe je door het uitvoeren van medisch-ondersteunende handelingen, maar ook door mede zorg te dragen voor een goed functionerende afdelingsorganisatie.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Jij hebt een diploma verpleegkunde behaald en bent bereid een aanvullende recovery opleiding te volgen aan het Erasmus MC. Je bent stressbestendig en flexibel en je komt perfect tot je recht in een dynamische, multidisciplinaire werkomgeving. Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Daarvoor houd je de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied nauwlettend in de gaten.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Waar je het voor doet?

  • Tijdens de opleiding is het salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Na het behalen van het diploma is de salarisschaal volgens fwg 50 Cao Ziekenhuizen lopende van € 3.199,- tot € 4.540,- op basis van 36 uur per week;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.  

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Voor meer informatie over de functie en over de opleiding kan je contact opnemen met de praktijkopleiders anesthesie: Patty van den Bossche, Bonita Huibrechtse en Kayleigh Dorrepaal via mail adres pbam@bravis.nl

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur