zoekt een

Woonzorgbegeleider - Archipel - Eindhoven e.o.

‘Welzijn is heel belangrijk. Persoonlijk vind ik het belangrijker dat bewoners zich goed voelen dan dat ze er perfect uitzien. Een gevoel van welzijn blijft hangen, gepoetste schoenen minder.”  - Martijn, Woonbegeleider i.o. 


Werken als Woonzorgbegeleider bij Archipel betekent:  

  • Salaris, FWG 35 (tussen € 2399,49 € 3256,53 bruto); 
  • Aantal uren is in overleg; 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz); 
  • Fijn team met eigen regie; 
  • Warme familiesfeer met aandacht en waardering voor elkaar; 
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer; 
  • Doelgroep die bij je past (somatiek en psychogeriatrie). 

Je had natuurlijk verwacht dat we je hier zouden vertellen waarom het zo leuk is om als Woonzorgbegeleider bij Archipel te komen werken. Dat we zo’n geweldige zorgorganisatie zijn en dat je bij ons, naast een goed salaris, ook allerlei extra’s krijgt. Maar wij vertellen je liever persoonlijk hoe fijn het is om bij ons aan de slag te gaan én maken graag direct kennis met jou!  
 
Geen ingewikkelde sollicitatieprocedure dus, maar meteen een gesprek samen met een van onze recruiters Iris, Angela of Milka waarin we luisteren naar jouw passie, ambitie en kwaliteiten. We vinden het vooral belangrijk om te horen wat jíj wil, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je gewaardeerd voelt. En natuurlijk vertellen we je met plezier over onze locaties, de manier waarop we werken en de vele mogelijkheden bij Archipel op het gebied van ontwikkeling, scholing en zorgvernieuwing. Zo kun jij de keuze maken die écht bij jou past. 
 
Het enige dat we vragen is een afgerond diploma niveau 4 persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of een andere opleiding richting welzijn en natuurlijk een passie voor de zorg. 


Enthousiast?  

Door op de button te klikken kom je met ons in contact en plan je een kennismaking in. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Welkom bij #TeamArchipel! 
 
Wil je alvast iets weten over het werken bij Archipel en onze locaties? Lees hier meer over onze manier van werken. Ontdek hier onze locaties.  

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime