zoekt een

Verzorgende IG | kortdurend verblijf| 20 - 24 uur

Voor onze unieke locatie Zorg en HerstelHotel Udens Duyn zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG die snel kan schakelen. Ben jij op zoek naar een dynamische baan op een unieke zorglocatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hier ga je werken
Zorg- en herstelhotel Udens Duyn is een unieke dynamische omgeving waarbij gastvrijheid en zorg samenkomen. Elke dag zo fijn mogelijk voor onze gasten, medewerkers en vrijwilligers. In het hotel verblijven gasten voor herstel/revalidatiezorg en ter ontlasting van de mantelzorg. Daarnaast bieden wij geriatrische revalidatiezorg en kortdurende herstelzorg. Maar in dit hotel verblijven ook vakantiegangers en zakelijke gasten. Een unieke combinatie!

Wat ga je doen?
Voor onze afdeling kortdurend verblijf / thuiszorg zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG. De maximale verblijfsduur op deze afdeling is 2,5 week. Snel schakelen dus! Er zijn gasten die een paar dagen komen logeren om de mantelzorger te ontzorgen. Gasten die moeten herstellen van een val of operatie en door een combinatie van zorgvragen gedurende een korte periode niet thuis kunnen wonen. De gasten worden verzorgd en begeleid volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde behandelplan, waarbij de behandeling is gericht op de individuele behoefte en doelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het bijhouden van het zorgdossier en zorgt voor een goede informatieoverdracht.

Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak. Daar zetten jullie je als team voor in!

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:
 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG.
Daarnaast:
 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;
 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;
 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg