zoekt een

Medewerker Centrale Cliënt- en Leerling Administratie - Brabant

Ben jij administratief goed onderlegd en accuraat? Kun jij snel en makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en houd je daarbij je hoofd koel? Word jij blij als dossiers door jouw aandacht en inspanningen op orde zijn? Dán ben jij de aanvulling voor ons backoffice team regio Brabant!

Over de functie
Je maakt deel uit van het CCLA-team (Centrale Cliënt- en Leerling Administratie) voor regio Brabant met centrumlocaties in Boxtel en Oisterwijk. Dit team is de een belangrijke schakel tussen de cliënten, de financiers (gemeenten en zorgkantoren) en Koraal. De voornaamste accenten van je werk liggen op het gebied van algemene administratieve werkzaamheden rondom deze contacten en m.b.t. de cliëntenregistratie.

Jij bent verantwoordelijk voor de juiste en volledige cliëntgegevens en de verwerking van de geregistreerde zorg ten behoeve van de facturatie. Indien nodig zet je zelf acties uit om het cliëntdossier te allen tijde op orde te hebben.

Kortom een afwisselende rol waarin je het aanspreekpunt en vraagbaak bent binnen de CCLA en daarbuiten. Een rol waarin je samenwerkt met collega’s van de zorgadministratie en Front Office en ook direct contact onderhoudt met de medewerkers in de zorg (zoals teamleiders, regiebehandelaren, ambulant medewerkers en medewerkers op de woongroepen).

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en klantgerichte collega. Je bent een administratieve professional die het overzicht bewaakt, stressbestendig is en prioriteiten kan stellen.

En verder...
  • Beschik je over een afgeronde administratieve opleiding op MBO niveau 4 en relevante werkervaring.
  • Is ervaring met een elektronisch cliënten dossier systeem (Cura, ECD en berichtenverkeer ten behoeve van WLZ/jeugdzorg) een pré.

Wat biedt Koraal?
Een leuke, uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een gezellig, gevarieerd en gemotiveerd team van 5 collega’s, waarbij je werkt in een prettige, maar zeker ook dynamische werkomgeving waar er van je verwacht wordt dat je snel kunt schakelen en flexibel bent.
  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (per 1-06-2024): min €2.672 en max €3.606 bruto/maand bij een 36-urige werkweek.
  • Contract: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.
  • Uren: het betreft een functie voor 24 uur per week.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Standplaats: Standplaats in Boxtel en Oisterwijk, er zijn mogelijkheden om hybride te werken.
  • Kennis: je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

Over Koraal
Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg, jeugdhulp aan jeugdigen met cognitieve en/of adaptieve beperkingen en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking. Jeugdhulp, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Langdurige zorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong)volwassenen zo te ondersteunen zodat zij (weer) in staat zijn zicht te ontwikkelen en hun leven te leiden. . Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl.

Meer informatie
Hebben wij jouw nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marinka van der Meer (Teamleider CCLA BO), bereikbaar via MMeer02@koraal.nl

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren
Wil je graag ons team komen versterken, laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!

Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk 16 juni 2024.

De eerste gesprekken staan gepland op donderdag 20 juni.

Contact

HR team Interne Dienstverlening
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Doktersassistent Spoedeisende Hulp (SEH) – parttime of fulltime

Eindhoven
32 - 36 uur
Anna Zorggroep

Secretaresse Bestuur Medische staf

Geldrop
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Secretaresse Sport Medisch Centrum

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur